Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός sex symbol ΜΕ και ΧΩΡΙΣ ρετούς σε δύο περιοδικά…

Το...καπέλο στη φωτογραφία είναι το ίδιο! Αλλά αν δείτε τις φωτογραφίες, ίσως θεωρήσετε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές γυναίκες. Και όμως, είναι η ίδια με και χωρίς την τεχνολογία των περιοδικών...

Ο λόγος για τη Βάνα Μπάρμπα! Αριστερά είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ», αφού την…περιποιήθηκε λίγο και δεξιά, η φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό «CIAO» που δεν δείχνει καμία…επιείκεια στις εγχώριες σταρ.

 

Ο τίτλος του «ΟΚ» είναι «Βάνα Μπάρμπα, με θέα το Αιγαίο» και αναφέρει στο ρεπορτάζ του Αστέρη Κασιμάτη πως «…η δημοφιλής ηθοποιός που ξεκίνησε τις φετινές διακοπές της μαζί με τη 10χρονη κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα από τη Σκιάθο. Τρία 24ωρα πριν αναχωρήσει από το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού, την απαθανάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου στην παραλία Μάραθα».

Κάτω από την φωτογραφία που αποκαλύπτει το…»καυτό ατύχημα της Βάνας» στο CIAO, διαβάζουμε στο θέμα που υπογράφουν οι Γιάννης Αποστολιδης και Κορύνα Μαντάγαρη : «Από τη Σκιάθο ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές η Βάνα Μπάρμπα. Η μελαχρινή καλλονή είχε την ευκαιρία να περάσει δέκα ημέρες στο νησί των Σποράδων και να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα. Το sexsymbol των 90's έκανε θαλάσσια σπορ στα Μάραθα».

Συνεπώς, προκύπτει ότι μάλλον χρονικά οι δύο φωτογραφίες συμπίπτουν. Οπότε το ΜΕ και το ΧΩΡΙΣ ρετούς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε αντίθεση με κάποιο παλαιότερο αντίστοιχο δημοσίευμα-κόντρα των δύο περιοδικών, όπου είχε εμφανιστεί η Σίσυ Χρηστίδου, ωστόσο αργότερα αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες χωρίς ρετούς ήταν πριν κάποια χρόνια. Δεν γνωρίζουμε αν θα προκύψει κάτι αντίστοιχο και για αυτές τις φωτογραφίες, πάντως…το καπέλο είναι το ίδιο!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε ακόμα:

Το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα στον Λιάγκα και την Σκορδά!

Βάνα Μπάρμπα: Πριν φύγω από τη ζωή θέλω να τα έχω κάνει όλα!

Ποια Ελληνίδα ηθοποιό δεν γνώριζε η Βάνα Μπάρμπα;

Η ίδια παρουσιάστρια σε διαφορετικά περιοδικά! Βρείτε τις διαφορές!