Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε νέα τουρκική σειρά!

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καινούρια σειρά "Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ" της γειτονικής χώρας που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή και έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση από την προβολή των τρέιλερ.

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Κυριακή και τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μυτιλήνη και την Τουρκία. Ο τίτλος είναι «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ» και τον ρόλο του Ισμαήλ ενσαρκώνει ο Τούρκος πρωταγωνιστής Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ, το οποίο είχαμε γνωρίσει ως πατέρα της Ναζλί στην σειρά «Τα σύνορα της αγάπης».

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Τούρκος ψαράς Ισμαήλ ξεβράζεται στις ακτές της Λέσβου, όταν ναυαγεί μεσοπέλαγα. Ο Ισμαήλ ερωτεύεται την ζωντοχήρα Καλλιόπη, ενώ συνεχίζει να είναι παντρεμένος στο Αϊβαλί. Ζει, δηλαδή, διπλή ζωή και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Την Καλλιόπη υποδύεται η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη, μιλώντας στην Espresso και την Τεριάννα Παππά, αποκαλύπτει: «Ενσαρκώνω την Καλλιόπη που ζει στη Μυτιλήνη. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία αυτή, γιατί είναι μια μεγάλη παραγωγή και πολύ προσεγμένη. Ο Κεμάλ Ουζού είναι από τους καλύτερους σκηνοθέτες. Είναι μια ρομαντική κομεντί και πολύ καλή δουλειά. Η σειρά ξεκινάει στις 6 Μαΐου και αυτή τη σεζόν θα προβληθούν έξι επεισόδια, ενώ από την επόμενη σεζόν θα προβληθεί και σε άλλες χώρες, ελπίζω και στην Ελλάδα. Το κάθε επεισόδιο θα είναι 100 λεπτά, σαν μια ολόκληρη ταινία. Δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά και πρόκληση για τους ηθοποιούς».

Όπως δηλώνει η Ελένη Φιλίνη, οι διάλογοι είναι κυρίως στα τουρκικά, αλλά μιλούν και ελληνικά. Από ελληνικής πλευράς, στη σειρά συμμετέχουν ακόμα οι ηθοποιοί: Ζαφείρης Κατραμάδος, Καίτη Παπανίκα, Μανώλης Σορμαΐνης, Τζωρτζίνα Λιώση και Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Διαβάστε ακόμα:

ZAPPIT ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! Η Ελένη Φιλίνη πρωταγωνιστεί σε νέα τούρκικη σειρά- υπεραπαραγωγή !

Η Ελένη Φιλίνη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα…

Δημοφιλής Τούρκος πρωταγωνιστής έρχεται στην Αθήνα για να μας μάθει τουρκικά