Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε επίθεση από βιαστή – επιδειξία

"Όταν του είπα "θα πεθάνεις", τότε με αναγνώρισε"!

Η Μάρω Κοντού αποκαλύπτει στο ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν δέχτηκε επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού της. H γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Πέρα από την οικονομική κατάσταση, βρίσκετε ότι και κοινωνικά η Έλλαδα ελιναι «εύφλεκτη»;

Νομίζω ότι ο πάτος είναι αυτό που βιώνουμε τώρα. Δεν μπορείς πια να κυκλοφορήσεις. Σε δέρνουν στο ασανσέρ ή έξω από την πόρτα σου και σε σκοτώνουν προσπαθώντας να σε κλέψουν. Βιώνουμε άσχημες μέρες.

Νομίζω ότι έχουν επιτεθεί και εσάς στο παρελθόν;

Συνέβη πριν από χρόνια στο γκαράζ του σπιτιού μου. Ήταν  βιαστής ή επιδειξίας. Όταν μου επιτέθηκε, όρμηξα κατά πάνω του. Δεν οπισθοχώρησα ούτε φοβήθηκα. Θυμάμαι ότι μας είχε καλέσει ο Σωτήρης Μουστάκας σε ένα πάρτι που έκανε για τη γιορτή του στην Κηφισιά. Έχω την εντύπωση ότι με πήρε από πίσω όταν σταμάτησε στο περίπτερο. Δεν πρέπει να με αναγνώρισε. Απλώς είδε μια ξανθιά, ψηλή, νόστιμη. Όταν του είπα » θα πεθάνεις», τότε με αναγνώρισε. Τον πλησίασα στο ενάμισι μέτρο και τράπηκε σε φυγή. Τότε δεν φοβόμουν. Σήμερα, όμως, φοβάμαι. Σήμερα σκοτώνουν για 10 ευρώ. Είναι τραγικό αυτό που βιώνουμε.

Τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο, επειδή δεν υπάρχει πια ανοχή από τον κόσμο, κάποια σκάνδαλα πολιτικών βγήκαν επιτέλους στην επιφάνεια. 

Ελάχιστα έχουν βγει. Υπάρχουν και άλλα, τα οποία ή δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια ή θα βγουν μετά από χρόνια.

Σας εξοργίζει;

Με αηδιάζει. 

Γιατί δεν πολιτεύεστε πια;

Γιατί είδα ότο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν.

Δηλαδή, θέλατε να προσφέρετε περισσότερο και δεν βρίσκατε χώρο;

Η προσφορά μπορεί να γίνει και εκτός Βουλής. Μιλούσα άλλλη γλώσσα με εκείνους, αν θέλεις. Ένιωθα ότι βρισκόμουν σε άλλη χώρα.

Αν ξαναπολιτεύοσαστε, θα επιλέγατε πάλι το ίδιο κόμμα;

Μου αρέσει και ο Κουβέλης. Μετά από τόσα χρόνια στη Νέα Δημοκρατία, δεν το βρίσκω έντιμο να ψηφίσω κάτι άλλο. Άσε που θα ήταν και επιπόλαιο. Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία.

Συμμετέχετε, μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, στην ταινία Χριστοφόρου Παπακαλιάτη, η οποία είναι, κατά κάποιον τρόπο, η συνέχεια της κλασικής και αγαπημένης όλων μας ταινία » Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Δεν έχει καμία σχέση, όμως, με την παλιά ταινία. Απλώς το εκείνο το ζευγάρι μπλέκεται από σύμπτωση στην καινούργια πλοκή. Είναι ευρηματικό. Θα είναι μια ταινία έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα:

Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη

Ο χρόνος άφησε τα σημάδια του στη Μάρω Κοντού

Χρύσα Ρώπα: Ο καρκίνος που την σημάδεψε, η κατάθλιψη, τα πολλά χρήματα που έχει βγάλει