Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως την παράτησε ο άντρας της για την Τάνια Τσανακλίδου!

«Μετά από 22 μέρες γύρισε σπίτι και μου είπε…».

Η άγνωστη ζωή της Ξένιας Καλογεροπούλου αποκαλύπτεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της «Γράμμα στον Κωστή», μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις εκδόσεις Πατάκη. Στο βιβλίο, μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο τότε σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, την εγκατέλειψε επειδή ήταν ερωτευμένος με την Τάνια Τσανακλίδου. Αποσπάσματα από το βιβλίο, δημοσίευσε η εφημερίδα “Espresso”.

«Η Ξένια Καλογεροπούλου αναφέρεται και στον επίπονο χωρισμό της από τον ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, ο οποίος ύστερα από αρκετά χρόνια έγγαμου βίου της ανακοίνωσε αιφνιδίως ότι την εγκατέλειπε επειδή ήταν ερωτευμένος με την Τάνια Τσανακλίδου. “Είκοσι δυο ημέρες δεν μπορούσα να καταπιώ, δυσκολευόμουν και να ανασάνω. Την εικοστή δεύτερη μέρα ο Γιάννης ξαναγύρισε σπίτι, λέγοντας ξερά και μελαγχολικά ότι είχε κάνει την επιλογή του. “Δεν θέλω να σε χάσω” μου είπε. Ο Γιάννης ήταν πάλι μαζί μου, αλλά τίποτα δεν ήταν όπως πριν”.

Οι δυο τους έκαναν προσπάθειες να τα ξαναβρούν, αλλά τελικά το γυαλί είχε ραγίσει. “Μια μέρα ο Γιάννης μού είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: “Ξένια μου, σε βρίσκω πάντα όμορφη και αξιαγάπητη. Ένα είναι που μου λείπει, εκείνο το χτυποκάρδι της αρχής. Όπως στα πρωτογνωρίσματα” γράφει, ενθυμούμενη ότι μετά την επανασύνδεσή τους σε μια γωνιά του σπιτιού τους, ο Γιάννης Φέρτης είχε κρατήσει διάφορα ενθύμια της Τάνιας».