Πασχαλινές διατροφικές συμβουλές απο τον Δ.Γρηγοράκη

Δείτε στο βίντεο τι λέει ο Δ.Γρηγοράκης.

Ο γνωστός διατροφολόγος εξηγεί γιατί πρέπει να προσέχουμε την ποσότητα αλλά και την επιλογή των φαγητών μας ειδικά τις μέρες του Πάσχα, καθώς μέχρι και τις 5.000 θερμίδες και 2.000 mg(χοληστερόλη) μπορεί να φτάσει ένα πασχαλινό γεύμα για τον καθένα απο εμάς.

Επίσης προτείνει για κρέας κατσίκι απο αρνί, και όσον το δυνατόν λιγότερα γλυκά,και στροφή στις σαλάτες…

Δεν ξεχνά να αναφέρει πως πρέπει να κάνουμε και προσεκτική κατανάλωση στο αλκοολ.

Δείτε στο βίντεο: