Πάσχα σε καραντίνα και στο Ντουμπάι – Ελληνίδα κομμώτρια μιλάει για τα αυστηρότατα πρόστιμα ακόμα και στον βήχα

Τώρα ό,τι συμβαίνει

"Προχθές βγήκε καινούργια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία μπορούμε να βγούμε πια μόνο μία στις τρεις ημέρες".

Τι κι αν εμείς εδώ στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου… κεκλεισμένων των θυρών, στο Ντουμπάι φαίνεται πως δεν πάνε πίσω και ακολουθούν ακριβώς την ίδια οδό!

Η Ελληνίδα κομμώτρια, Κατερίνα Κοτσώνη, η οποία ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Ντουμπάι μίλησε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Φαίη Μαυραγάνη και στην ενημερωτική εκπομπή του OPEN, «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

«Η κατάσταση είναι περίπου όπως στην Ελλάδα. Είμαστε σε καθολική απαγόρευση εδώ και τρεις εβδομάδες. Προχθές βγήκε, μάλιστα, καινούργια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία μπορούμε να βγούμε πια μόνο μία στις τρεις ημέρες και όχι κάθε μέρα όπως πριν. Ήδη έχω πάρει την άδεια μου για να βγω την Κυριακή» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κοτσώνη συμπληρώνοντας πως κάθε έξοδο μπορεί να διαρκεί «μόνο για δυο ώρες μέσω sms».

«Τα πρόστιμα εδώ πέρα είναι μεγάλα. Ξεκινάμε από το απλό πρόστιμο που είναι περίπου στα 125 ευρώ και αφορά το αν θα βήξεις μέσα σε δημόσιο χώρο. Κυκλοφορία χωρίς μάσκα φέρει πρόστιμο 250 ευρώ. Επίσης, εάν βγεις έξω χωρίς να έχεις πάρει άδεια πεζός είναι περίπου στα 500 ευρώ το πρόστιμο ενώ με το αυτοκίνητο είναι στα 1000 ευρώ το πρόστιμο» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Ελληνίδα κομμώτρια στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN.

Μια ιδιαίτερη ανταπόκριση από την όμορφη χώρα εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας…