Παρτσαλάκης: «Ο ψυχολόγος μου πρέπει να….άλλαξε επάγγελμα»

Βίντεο:Δείτε και θυμηθείτε τι είχε πει πέρσι στο "Πολύ Μπλα μπλα" για το κάψιμο του αυτοκινήτου του
Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση την έκανε το 1997 με τη σειρά του ΑΝΤ1 και οι «Παντρεμένοι έχουν ψυχή». Την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση μόλις 20 χρόνια μετά, το 2007 στη σειρά του ALPHA «Μου το κρατάς μανιάτικο». Έκτοτε ο ηθοποιός ασχολείται με το θέατρο και ο ίδιος φροντίζει να μην απασχολεί την τηλεόραση. Όχι πάντα… Για παράδειγμα πέρσι, εν αγνοία του πρωταγωνίστησε σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές με αφορμή το κάψιμο του αυτοκινήτου του .
 

«Τότε είχαν πει και ότι έκαψα το αυτοκίνητό μου για να πάρω την αποζημίωση. Το αυτοκίνητο αυτό έκανε 1.500 ευρώ. Αυτά είναι ντροπής πράγματα να λέγονται. Δεν έχω δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για να λέγονται τέτοια φρικτά ψέματα για μένα,» δήλωσε ο ηθοποιός στο ΛΟΙΠΟΝ και στην δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Επίσης, ο Γιώργος Παρτσαλάκης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει μια ψιλοκαταθλιψούλα.  «2-3 φαρμακάκια τα παίρνω πότε πότε. Αλλά όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Κάποια στιγμή μεγαλώνεις, κουράζεσαι, δεν αντέχεις πολύ και χρειάζεσαι μια βοήθεια».

Και η ψυχανάλυση έχει κάνει. Δεν βγήκε, όμως, τίποτα. «Μάλλον άλλαξε επάγγελμα ο ψυχολόγος!». Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει τρεις φορές, αλλά ο ίδιος νιώθει πλήρης. Το σημαντικό γι’ αυτόν είναι ότι έχει δυο παιδιά και είναι ευτυχής. Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιο, η απάντηση είναι χιουμοριστική: «Μάλλον είμαι ανεπαρκής. Και όταν είσαι ανεπαρκής, κάποια στιγμή σε απολύουν».