Παρουσιάστριες στην Καλιφόρνια καλούνται να εγκαταλείψουν το στούντιο λόγω πυρκαγιάς!

Σε περιπτώσεις πυρκαγιάς, οι πολίτες στις ΗΠΑ ειδοποιούνται άμεσα μέσω twitter να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Εκτός ελέγχου είναι η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης έχει κατακάψει πάνω από 110.000 στρέμματα.

«Η πυρκαγιά κινείται τόσο γρήγορα ώστε οι δυνάμεις ασφαλείας προχωρούν σε εκκενώσεις όσο πιο γρήγορα μπορούν. Υπάρχουν τραυματισμοί πολιτών και πυροσβεστών», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής της Καλιφόρνιας Σκοτ ΜακΛιν.

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τραγουδίστριας στο Μάτι! «Είχα κατεβάσει το μισό τζιπ στη θάλασσα»!

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Τζέρι Μπράουν κήρυξε την Πέμπτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις Κομητείες Σάστα και Ρίβερσαϊντ εξαιτίας των πυρκαγιών Καρ και Κράνστον που μαίνονται στη περιοχή και ενισχύονται από τις υψηλές θερμοκρασίες (37° Κελσίου) και τη χαμηλή υγρασία.

Συγκλονισμένη η Βάνα Μπάρμπα στον τόπο της τραγωδίας: «Γύρισε να πάρει τον άντρα της και…»

Στις ΗΠΑ, όμως, υπάρχει σύστημα και οι πολίτες δεν είναι εκτεθειμένοι, όπως εδώ στην Ελλάδα. Ο κόσμος που διαμένει σε περιοχές που ξεσπούν πυρκαγιές, ειδοποιούνται στο twitter, προκειμένου να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Κατακεραυνώνει τον Αντώνη Ρέμο για την αποψινή συναυλία στο Nammos: «Έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή»!

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στους “Αταίριαστους”, όπου δύο παρουσιάστριες ειδοποιούνται στον αέρα της εκπομπής τους να εγκαταλείψουν το στούντιο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!