Παρουσιάστρια του «Music School» θα είναι η…

"Κλειδώνει" και η κριτική επιτροπή...

Ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του MEGA για τη νέα σεζόν είναι το «Music School», το οποίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, αρχίζει γυρίσματα στις 10 Ιουλίου.

Αυτό το show ποιος θα το πάρει;

Όπως γράφει στην Espresso η Τεριάννα Παππά, πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι στιγμής για τη θέση του παρουσιαστή. Από την Βίκυ Σταυροπούλου μέχρι τον Μάρκο Σεφερλή, οι συζητήσεις των υπεύθυνων της παραγωγής ήταν πολλές. Τελικά, σύμφωνα με την εφημερίδα, κατέληξαν στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Το πρώην …παιδί του ΑΝΤ1, που το μόνο που της απομένει είναι να βάλει την τελική υπογραφή στα συμβόλαια συνεργασίας, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας ένα talent show κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Η ηθοποιός είναι μαμά και ξέρει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί τους μικρούς υποψήφιους, με τέτοιον τρόπο ώστε να αποφευχθούν δύσκολες… καταστάσεις.

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι κλείνει και η κριτική επιτροπή, όπου, εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους, αναμένεται να δούμε την Demy και την Έλενα Παπαρίζου, με τις οποίες έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και είναι πολύ θετικές σε αυτή την πρόταση. Βέβαια, δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις αλλά μόνο βαθμολογίες.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο πρόσωπο του ΑΝΤ1 συζητά με το MEGA;