Παρουσιάστρια της ΝΕΤ δεν ξέρει αν της φτάνουν τα χρήματα για να πάει διακοπές!

Τι λέει για τα χρήματα που παίρνει από την εκπομπή που παρουσιάζει;

Μπορεί να ευχήθηκε στους τηλεθεατές της καλές διακοπές -δίνοντας και κάποιες συμβουλές για ασφαλές σεξ- η Ρένια Τσιτσιμπίκου όμως, παρουσιάστρια του Μένουμε Ελλάδα, δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει η ίδια να πάει διακοπές λόγω οικονομικής στενότητας.

Μιλώντας στην Πολυξένη Καραμίχα, στην εφημερίδα Real News, για τους μισθούς των συναδέλφων της, λέει:

«Όλοι κρινόμαστε από τη δουλειά μας. Εγώ ποτέ δεν πήρα πολλά χρήματα. Σε μια ελεύθερη αγορά υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, όμως και όλοι αναπροσαρμοστήκαμε. Αυτό που με κάνει να δυσανασχετώ είναι ότι υπάρχουν ακόμη προγράμματα τα οποία υπηρετούν ένα lifestyle που έχει αποδημήσει. Οι ανάγκες του κόσμου είναι διαφορετικές και καμιά φορά η τηλεόραση δείχνει ότι βρίσκεται στο δικό της γυάλινο κόσμο. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι καλή στη δουλειά μου και να κάνω αυτό που πρέπει και όπως πρέπει. Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το πρώτο που με απασχολούσε -ποτέ δεν είχα πολλά. Με τα λίγα είχα μάθει από μικρή, οπότε το ζήτημα είναι να κάνω πράγματα που χαίρομαι και να είναι αξιοπρεπείς οι δουλειές μου».

Θα πας διακοπές;

Άγνωστο ακόμη. Δεν διαφέρω από τους υπόλοιπους Έλληνες. Τα οικονομικά μου δεν είναι καλά. Δεν έχω την πολύτέλεια να κάνω μεγάλες διακοπές ή όπως τις έκανα παλαιότερα. Με φίλους λοιπόν, σε κάποιο νησί που πιθανόν θα μπορούν να με φιλοξενήσουν. Αλλά ακόμη δεν ξέρω τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Παρουσιάστρια της ΝΕΤ αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας να φορούν πάντα προφυλακτικό!