Παρέμβαση Ρουπακιώτη για το Χυτήριο: Ζητεί να μάθει γιατί δεν παρενέβη εισαγγελέας και αν υπήρξε παράλειψη καθήκοντος από αστυνομικούς

Σάλος από το βίντεο που δείχνει τον βουλευτή Παππά να απευλευθερώνει πολίτη από την αστυνομία

 Την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια στο Θέατρο Χυτήριο και η ματαίωση της πρεμιέρας της παράστασης «Corpus Christi».

Με παραγγελία του προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητεί να ενημερωθεί εάν ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας Υπηρεσίας και αν ναι γιατί δεν παρενέβη.

Επίσης, ζητεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αξιολογήσει εάν συντρέχει περίπτωση διάπραξης του αδικήματος της παράλειψης καθήκοντος εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων, σε σχέση με την απελευθέρωση συγκεκριμένου άνδρα, την ώρα που αστυνομικές δυνάμεις τον προσήγαγαν σε υπηρεσιακό λεωφορείο, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρίστο Παππά.

Για άλλη μια φορά η βία και ο φανατισμός κυριαρχούν και τραβούν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή και πάλι ένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου και τους εκπροσώπους του.

Και συνεχίζονται και σήμερα: Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε για τα όσα έγιναν με προκλητικές και απειλητικές δηλώσεις κατά άλλων βουλευτών.

Ο κ.Κασιδιαρης ανέφερε ότι σε κάθε περίπτωση που θα προσβάλλεται το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων και η ιστορική τους μνήμη η χρυσή αυγή θα παρεμβαίνει δυναμικά. «Απο εδώ και πέρα οι διάφοροι μαϊντανοί του ανθελληνισμού τύπου Ρεπούση και οι Συριζέοι βουλευτές τρώνε πόρτα».

Περισσότερα latest news »