Παρέμεινε χαμηλά σε τηλεθέαση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποια ήταν η διαφορά που έδειξαν οι πίνακες της Nielsen;

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου επέστρεψαν αμφότερες το πρωί του Σαββάτου. Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου με μία καλεσμένη μείον και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με όλη την παρέα του «Σπιτιού» του Alpha μετά το «θρίλερ» της εβδομάδας που πέρασε.

Οι τηλεθεατές ωστόσο φάνηκαν αμετακίνητοι στις προτιμήσεις τους και για ακόμη μια φορά όσον αφορά στην ψυχαγωγία τους επέλεξαν το πρωινό του Epsilon δίνοντας του 15,6% στο σύνολο της τηλεθέασης. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αν και με γιορτινή διάθεση παρέμεινε στο 9,3%, ενώ οι πολιτικές εξελίξεις έστρεψαν το ενδιαφέρον του κοινού στο «Σαββατοκύριακο με δράση», που έχει αποδείξει τη δυναμική του και σε προηγούμενες αναμετρήσεις, και το πρωί του Σαββάτου σημείωσε 16,7%.

Το τοπίο στους πίνακες της Nielsen δεν έχει ανατροπές για το δυναμικό κοινό. Η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη πήραν μαζί τους το 15,5% των τηλεθεατών 15 – 44 και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το 9,4%, ενώ το 11,7% παρέμεινε στο ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης