Παράσταση με Σεφερλή και απόδραση από το Αλκατράζ με την… Barbie!

Δείτε τι θα... δείτε στην TV

Στις 21:15 αρχίζει στο MEGA η ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι ήρωες του δάσους».
Ακούγονται οι φωνές των Μάρτιν Λόρενς, 'Αστον Κούτσερ, Γκάρι Σινίζ και Ντέμπρα Μέσινγκ ενώ στα Ελληνικά ακούγονται οι φωνές των 'Αρη Σερβετάλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Μποστατζόγλου και Χρήστου Πλαϊνη.
Ο Μπουγκ,ένας χαρούμενος αξιολάτρευτος αρκούδος, ζει ευτυχισμένος σε μια ήσυχη πόλη χωρίς να έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του την άγρια φύση. 'Ολα όμως αλλάζουν, όταν συναντά τον πολυλογά 'Ελιοτ. Ο 'Ελιοτ, το ζωηρό ελάφι αποδεικνύεται σκέτος μπελάς, αφού τον παρασύρει στο δάσος τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Μετά από γενναίες αλλά και θεότρελες κωμικές μάχες, με συμμάχους τα υπόλοιπα ζωάκια του δάσους, ο Μπουγκ και ο 'Ελιοτ, γρήγορα θα μεταμορφωθούν σε απίθανους… «'ήρωες του δάσους»!

Αμέσως μετά, στις 22:50 ακολουθεί στο MEGA η ταινία «Ο πατριώτης» με τους Μελ Γκίμπσον, Χιθ Λέτζερ, Τζόλι Ρίτσαρντσον, Τζέισον 'Αιζακς, Τομ Γουίλκινσον, Κρις Κούπερ, Λίζα
Νότια Καρολίνα 1776. Οι Βρετανοί διεκδικούν αποικίες στη Νέα 'Ηπειρο. Ο ερχομός τους στην πολιτεία και κυρίως οι οικονομικές τους απαιτήσεις από την περιοχή, προκαλούν το μεγάλο ξέσπασμα και την εξέγερση των πολιτών. Ο Μπέντζαμιν Μάρτιν είναι ένας ηρωϊκός πολεμιστής που έχει δώσει πολλούς αγώνες εναντίον των Γάλλων και των Ινδιάνων προκειμένου να υπερασπιστεί τα πιστεύω του και να ζήσει ειρηνικά με την οικογένειά του. Γνωρίζοντας καλά τη φρίκη του πολέμου και ως ο μόνος κηδεμόνας των επτά παιδιών του ύστερα από τον πρόσφατο θάνατο της γυναίκας του, αρχικά αρνείται να εμπλακεί στον πόλεμο. ‘Οταν, όμως, απειλείται η οικογένειά του, ο Μάρτιν αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι τα όπλα. ‘Ετσι, ηγείται μιας στρατιάς «επαναστατών» που δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Αγγλικό στρατό. Ωστόσο, ανάμεσα στους επαναστάτες βρίσκεται και ο γιος του, ο ιδεαλιστής Γκάμπριελ. Στην πορεία, οι δυο άνδρες ανακαλύπτουν ότι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουν την οικογένειά τους είναι να αγωνιστούν για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του έθνους…

Στις 21:00 αρχίζει στον ANT1 η θεατρική παράσταση «Κατά λάθος αστυνομικός»
Χιούμορ, σάτιρα, πλάκα και γέλιο, φτάνουν στις οθόνες μας με τις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας, τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αλλά και το πολιτικό σκηνικό, συνθέτουν, κυρίως, τα κωμικά – σατιρικά σκετς της κάθε επιθεώρησης.

Tην ίδια ώρα στον Alpha ξεκινάει σε επανάληψη το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, για όσους δεν το είδαν το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθεί στις 23:00 η ταινία «Το σημάδι του δολοφόνου» στον Alpha με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμς Φράνκο, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ.
Μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στο εγκληματολογικό τμήμα της Νέας Υόρκης, ο Βίνσεντ Λαμάρτσα ετοιμάζεται να βγει σε σύνταξη. Η τελευταία αστυνομική υπόθεση που προσπαθεί να εξιχνιάσει, τον καθυστερεί. Αυτό φυσικά θα ήταν το λιγότερο, αν στην υπόθεση δεν προέκυπτε ότι εμπλέκεται το όνομα του γιού του – εκείνου από τον οποίο είχε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια μετά τη διάλυση της οικογένειας Λαμάρτσα…

To Star, όπως και το MEGA, έχει επιλέξει μια ταινία κινουμένων σχεδίων για τις 21:00. Την ταινία «BARBIE: Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ»
H Barbie, ως πριγκίπισσα Τόρι, ονειρεύεται να ξεφύγει από τη ζωή στο κάστρο και τα καθήκοντά της και να ζει ανέμελα, όπως η αγαπημένη της ποπ σταρ Κίρα! Όταν η Κίρα επισκέπτεται το κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες καθώς καταλαβαίνουν ότι έχουν πολλά κοινά. Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης! Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κίρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να το καταλάβει. Όσο όμως οι δύο πρωταγωνίστριες απολαμβάνουν τις καινούριες τους ζωές, ο μάνατζερ της Κίρα, Λίαμ, έχει άλλα σχέδια. Όταν μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Βασιλείου της Τόρι για τα μαγικά λουλούδια, τα οποία βγάζουν διαμάντια, η απληστία κυριεύει την καρδιά του και θέλει να τα κάνει δικά του. Ο Λίαμ οργανώνει την απαγωγή της Κίρα, που έχει πάρει τη θέση της Τόρι, με σκοπό να τον οδηγήσει στα μαγικά λουλούδια. Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει την καινούρια της φίλη αλλά και το βασίλειο της;

Στις 22:45 ακολουθεί στο Star η ταινία «Step Up » με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζίνα Ντούαν, Νταμέιν Ράντκλιφ, Ρέιτσελ Γκρίφιθς.

Ο ιρλανδέζικης καταγωγής Τάιλερ, ζει στη Βαλτιμόρη με τους γονείς του καθώς μεγαλώνει όμως δείχνει να εναντιώνεται σε κάθε είδος αρχής και εξουσίας. Μαζί με του δύο αφροαμερικάνους φίλους του ακούει χιπ – χοπ, μπλέκεται σε καβγάδες και επιδίδεται σε βανδαλισμούς. Σε έναν από αυτούς όμως θα συλληφθεί με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 200 ώρες εθελοντικής εργασίας στο μουσικό σχολείο του Μέριλαντ. Εκεί θα γνωρίσει τη Νόρα, μία φιλόδοξη νεαρή χορεύτρια. Μετά από ένα ατύχημα η Νόρα χρειάζεται καινούριο παρτενέρ και ο Τάιλερ καινούρια ζωή…

Στις 22:00 αρχίζει η εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ προτείνει «Απόδραση από το Αλκατράζ»
Πρόκειται ίσως για την πιο διάσημη και πολύπλοκη απόδραση που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία.
Παραγωγή: NATIONAL GEOGRAPHIC

Στις 11 Ιουνίου του 1962, ο Frank Lee Morris και τα αδέρφια John και Clarence Anglin κατάφεραν να αποδράσουν από την μέχρι τότε «απροσπέλαστη» ομοσπονδιακή φυλακή – «φρούριο» του νησιού Αλκατράζ, πέφτοντας με μια σχεδία και με περίσσιο θάρρος στα άγρια και παγωμένα νερά του όρμου του Σαν Φρανσίσκο! Το πλάνο τους ήταν εξαιρετικά προσεκτικό και, παρόλο που σήμερα όλοι γνωρίζουν πώς κατάφεραν να αποδράσουν από τα κελιά τους και να πέσουν στα νερά του όρμου, κανείς δεν γνωρίζει τί ακολούθησε… το Σάββατο 17/11!

Διαβάστε ακόμα:

Κατάφερε το Πακέτο να …χτυπήσει την τηλεθέαση του Σουλεϊμάν;