Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Σπύρο Παπαδόπουλο στον ALPHA!

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013, στις 22:00

Μην κλείσετε αλλού! Μην κανονίσετε κάτι! Ο ALPHA σας προσκαλεί στο πιο δικό σας ρεβεγιόν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Γινόμαστε όλοι μια παρέα, αλλάζουμε τον χρόνο μαζί.

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, στις 22:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν τον αυθεντικό τρόπο, τον τρόπο της μουσικής και του κεφιού για να μας περάσουν στο 2014 και να μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

O Δημήτρης Μπάσης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Παναγιώτης Πράτσος και η Νάντια Κοντογεώργη αναλαμβάνουν το μικρόφωνο. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παρθένα Χοροζίδου πατάνε τον διακόπτη της χαράς.

Οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη μπαίνουν στο σπίτι σας και γίνονται συνδαιτυμόνες σας την ώρα της γιορτής.

Ακόμη, εορταστικές μελωδίες από νέα παιδιά της φιλαρμονικής του Δήμου Παλλήνης και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τον λαογραφικό όμιλο Χανίων βάζουν το ελληνικό χρώμα στην αλλαγή του χρόνου.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Αλλάζουμε τον χρόνο μαζί σημαίνει αντιμετωπίζουμε το καινούριο με άλλη διάθεση. Το 2014 θα είναι καλύτερο, αν το υποδεχτούμε παρέα. Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα.