Παραμένει στην εντατική ο Θανάσης Βέγγος

Διαβάστε τα νεώτερα για την κατάσταση της υγεία του Θανάση Βέγγου.

Οι θεράποντες ιατροί του μετά από επιθυμία της οικογένειας αποφεύγουν να μπαίνουν σε λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας του μεγάλου μας κωμικού αλλά τονίζουν πως τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα.

Η σύζυγός του Μίνα παραμένει φύλακας – άγγελος στο πλευρό του την ώρα που το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου δέχεται καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις από τον απλό κόσμο που ανησυχεί για την υγεία του μεγάλου μας κωμικού. Κατά δεκάδες φθάνουν και οι ευχετήριες κάρτες για γρήγορη ανάρρωση ακόμη και συμβολικά δώρα για τις ημέρες που έρχονται…

Ο 83χρονος “καλός μας άνθρωπος” εισήχθη στον “Ερυθρό Σταυρό” από το περασμένο Σάββατο όπου υποβλήθηκε σε εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμοραγίας. Έκτοτε παραμένει σε καταστολή.

Σύμφωνα με τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει το εγκεφαλικό αιμάτωμα μετά την επέμβαση και την χορήγηση ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής έχει αρχίσει να υποχωρεί ωστόσο οι γιατροί δεν προχωρούν ακόμη στην αποσωλήνωση του ασθενή μιας και η κατάστασή του προς το παρόν δεν το επιτρέπει. “Ίσως να γίνει μια προσπάθεια σήμερα αργά το απόγευμα χωρίς τίποτα να είναι βέβαιο” μας έλεγε πηγή από το νοσηλευτικό ίδρυμα που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.