“Παπάρες μπορούμε να κάνουμε;”

Διαβάστε ποιός παρουσιαστής του ''Πρωινό mou'' το είπε και που...
Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στο “Master Chef”! Καλεσμένοι στο πλατό ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, ο μάγειρας του “Πρωινού mou” Πάνος Καλλίδης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Το σκηνικό άκρως εορταστικό μιας και το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η δοκιμασία των εναπομείναντων υποψηφίων “Master Chef” ήταν να μαγειρέψουν γκουρμέ πιάτα τα οποία δεν θα βαθμολογούσαν οι τρεις κριτές αλλά οι τέσσερις συνδαιτύμονες. Ενώ το γύρισμα είχε ξεκινήσει κανονικά μια ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου έκανε ολόκληρο το στούντιο να παγώσει.

“Παπάρες μπορούμε να κάνουμε;” ρώτησε on camera ο νεαρός παρουσιαστής και οι κριτές, οι παίκτες αλλά και ολόκληρη η παραγωγή έμειναν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό. Η Φαίη Σκορδά που κατάλαβε αμέσως τη γκάφα του συνεργάτη της ανέλαβε να διορθώσει την κατάσταση.

Στα πλάνα λοιπόν που δεν θα δούμε ποτέ γιατί κόπηκαν στο μοντάζ, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια του MEGA ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη για το χιούμορ του Ουγγαρέζου που όπως φάνηκε δεν εκτίμησε κανένας εντός του πλατώ. Οι παίκτες είχαν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους τους και ήταν φυσικό να ενοχληθούν όπως άλλωστε και οι τρεις κριτές. Ακόμη και η Ευγενία Μανωλίδου αιφνιδιάστηκε από την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ωστόσο δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο.