Παπαδημητρίου-Συνατσάκη: Έτοιμες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Πως αντιμετώπισαν την πρόταση που τους έγινε;

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Άρη Καβατζίκη έδωσαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη που μίλησαν μεταξύ άλλων για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα παρουσιάσουν μαζί.

Πως ήρθε η πρόταση για τη συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision;

Μ.Σ.: Ήρθε από το MAD, που κάνει την παραγωγή και, φυσικά, αιφνιδιάστηκα. Τόσο, που στην αρχή δεν το συγκράτησα καν σαν πληροφορία, γιατί σε μένα είχαν κάνει μια νύξη του στυλ «Πώς θα σου φαινόταν να παρουσιάσεις μια μουσική βραδιά με την Ντορέττα;» μια μέρα πριν την επίσημη πρόταση που μας έγινε από το κανάλι. Το ξέχασα και πέρασαν ώρες για να το αναφέρω στην Ντορέττα.

Ν.Π.: Με πήρε τηλέφωνο η Μαίρη, λέγαμε άσχετα και ξαφνικά μου λέει: «Α, ξέχασα να σου πω, το MAD θέλει να παρουσιάσουμε μαζί την Eurovision!». Αιφνιδιάστηκα και χάρηκα πολύ, και γιατί είναι μια τιμητική επαγγελματική πρόταση, αλλά και γιατί θα το κάναμε μαζί, κάτι που από καιρό θέλαμε.

Είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψετε μαζί; Υπάρχει ενθουσιασμός;

Μ.Σ.: Ξεκάθαρα. Είναι τύχη να συνεργάζεσαι μ' έναν άνθρωπο με τον οποίο σκέφτεσαι τόσο ίδια και τον αγαπάς πραγματικά, και δεν υπάρχει πουθενά έστω υπόνοια αντιπαλότητας. Ανυπομονώ για όλα. Για την προετοιμασία, τις πρόβες, τη βραδιά.

Ν.Π.: Περιμένω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε στον κόσμο κάτι διαφορετικό απ' ότι έχουν δει μέχρι σήμερα. Θα είμαστε οι εαυτοί μας και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την αγάπη μας και γι' αυτό που κάνουμε, αλλά και για την Eurovision γενικότερα.