Παπαδάκης για Τρέμη: «Όλγα sorry αλλά…»

Τα σχόλια του παρουσιαστή για την παρουσία της Όλγας Τρέμη και του Μάκη Γιομπαζολιά στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Την παρουσία των δημοσιογράφων στο χθεσινό debate θέλησαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης είχε κάποιες ενστάσεις.

«Η Όλγα είναι φίλη μου. Έκανε τα περισσότερα φάουλ. Δεν είχε συμφωνήσει η κυρία Τρέμη; Γιατί αν προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις… Όταν έχεις αποφασίσει ότι όταν ρωτάει ο Μουζάκης δεν ρωτάει ο Παπαδάκης, εάν εγώ ρωτήσω την ώρα που ρωτάει ο Μουζάκης, τον καπελώνω για να δημιουργήσω εντυπώσεις εγώ. Όλγα sorry αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε», είπε ο παρουσιαστής για την Όλγα Τρέμη. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάκη Γιομπαζολιά: «Ο φίλος μου, αδερφός μου, για να κάνει μια ερώτηση ξεκίναγε από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου για να καταλήξει στα Πετράλωνα».

Παρ' όλα αυτά, ο Γιώργος Παπαδάκης παραδέχτηκε ότι η Όλγα Τρέμη και η Μαρία Χούκλη έκαναν τις πιο ολοκληρωμένες ερωτήσεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν στην οθόνη εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός για το δελτίο καιρού, ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε για το debate και ο μετεωρολόγος απάντησε: «Το είδα μέχρι την τρίτη ενότητα, μετά με πήρε ο ύπνος και με ξύπνησε η Τρέμη».

Τότε ήρθε η απρόσμενη ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Συζείτε με την Τρέμη»;

«Ξύπνησα εκεί με τις φωνές», εξήγησε ο Τάσος Αρνιακός και ξέσπασαν σε γέλια.

https://www.youtube.com/embed/dqyN1PJHtDM