Παντελής Παντελίδης: «Το κεφάλι του ακουμπούσε το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού»

Παντελής Παντελίδης

«Οι δύο κοπέλες βρίσκονταν έξω από το αναποδογυρισμένο όχημα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν μόνο ο Παντελής».

Τι είδαν οι πυροσβέστες μόλις έφτασαν στο σημείο που συνέβη το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης; Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως τις καταθέσεις των πυροσβεστών που απεγκλώβισαν τον τραγουδιστή. Οι περιγραφές ανατριχιάζουν!

«Είδαν ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο πάνω στον κατηφορικό δρόμο που οδηγούσε προς τη Βουλιαγμένης, τη μία από τις δύο κοπέλες έξω από το αυτοκίνητο πάνω στο δρόμο που είναι η γέφυρα μπροστά στο αυτοκίνητο και η άλλη κοπέλα βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο οδόστρωμα. Από πάνω τους βρίσκονταν διασώστες του ΕΚΑΒ. Μέσα στο όχημα ήταν μόνο ο Παντελής Παντελίδης, ξαπλωμένος μπρούμυτα. Το κεφάλι του ακουμπούσε το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού με το πρόσωπο προς τα κάτω. Το δεξί του πόδι βρισκόταν μέσα στο όχημα, ενός από το τζάμι του οδηγού προεξείχε το αριστερό του πόδι. Αυτό δήλωσαν οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Για να απεγκλωβίσουν τη σορό του Παντελή Παντελίδη χρειάστηκε να βάλουν κάποια ειδικά στηρίγματα στο όχημα, ώστε να μη φύγει και αφαίρεσαν τη μπάρα που είχε καρφωθεί μέσα στο όχημα. Ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη, η οποία ήταν γυρισμένη πίσω από την πλάτη του οχήματος και ασφαλισμένη».