Παντελής Παντελίδης: Η θλίψη του Σάκη Ρουβά για την απώλεια του τραγουδιστή

«Πολλές φορές οι άνθρωποι, θεωρούμε δεδομένο το δώρο της ζωής...»

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παντελίδη στους δημοσιογράφους. Μπορεί να μην τον γνώριζε προσωπικά, ωστόσο είχε μόνο καλά λόγια να πει για έναν καλλιτέχνη αυτοδημιούργητο και «ευγενικό» άνθρωπο όπως τον χαρακτηρίζει ο τραγουδιστής.

Κηδεία Παντελή Παντελίδη: »Είχα κάποτε μια αγάπη»… Έφτασε η σορός του Παντελή μέσα σε χειροκροτήματα – Λιποθύμησαν δύο κοπέλες!

«Μεγάλη θλίψη είναι όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος και τόσο ταλαντούχος και τόσο πρόωρα και αφήνει πίσω του τόσους ανθρώπους που τον λατρεύουν, τους γονείς του, την οικογένεια του, τους φίλου του, τους θαυμαστές του, είναι μια απώλεια που μας κάνει να αναλογιζόμαστε πόσο σπουδαία είναι η ζωή και πόσο σπουδαίο είναι το δώρο της ζωής. Πολλές φορές οι άνθρωποι το θεωρούμε δεδομένο, αλλά ότι δεν είναι δεδομένο το δώρο της ζωής. Πρέπει να το αγαπούμε, να το εκτιμούμε και να το προστατεύουμε καθημερινά. Προσωπικά δεν τον γνώριζα γιατί δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε, ούτε να κάνουμε παρέα. Τον είχα δει μια δυο φορές από κοντά, πολύ ευγενικό παιδί και μην ξεχνάτε ότι ήταν ένα παιδί αυτοδίδακτο που αγαπούσε τη μουσική, και ξεκίνησε μόνος του και με την παρότρυνση των φίλων του μέσα από το ίντερνετ, αυτό έδειχνε πόσο πολύ λάτρευε αυτό που έκανε» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.