Παντελής Παντελίδης: Η μητέρα της 30χρονης μιλάει για την κατάσταση της κόρης της – «Ευτυχώς χέρι και πόδι έχουν σωθεί»!

«Εγώ είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης…».

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα της 30χρονης κοπέλας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης. Ανέφερε αρχικά το πώς έμαθε για το συμβάν, ενώ μετά το χειρουργείο, αποκάλυψε πως ευτυχώς το χέρι και το πόδι της κόρης της, σώθηκαν. 

Παντελής Παντελίδης: Θρήνος στην γειτονιά του – Η σορός του θα μεταφερθεί στο σπίτι των γονιών του

«Εγώ το είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης και ότι είχε και δύο κοπέλες μαζί του. Επειδή ήταν φίλοι με την κόρη μου, τρώγανε, βγαίνανε, είχαν καλές σχέσεις, λέω “έχει πλάκα να ήταν μαζί”. Για τον Παντελή τι να πω… Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η μητέρα της 30χρονης, όταν πήγε στο νοσοκομείο, ενώ όταν τελείωσε το χειρουργείο, είπε: «Καλά είναι, καλά πήγε το χειρουργείο. Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες, αλλά μέχρι στιγμής είναι σταθερή η κατάσταση. Το έχουν χειρουργήσει το παιδί στο θώρακα, στο πόδι και στο χέρι. Στην εντατική είναι. Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί».

Περισσότερα latest news »