Παντελής Παντελίδης: Η Μίνα Αρναούτη κατέβαλε 11.500 ευρώ στην οικογένεια

Παντελής Παντελίδης

Τι ζητάει η Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη;

Η Μίνα Αρναούτη κατέβαλε σήμερα το ποσό των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Η ίδια είχε δεχτεί μήνυση, πριν από τρία χρόνια, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η οικογένεια του τραγουδιστή αξίωνε το ποσό των 84.000 ευρώ για αναρτήσεις που είχε κάνει η Μίνα Αρναούτη στο facebook. Οι δικαστικές Αρχές, ωστόσο, της επιδίκασαν να τους καταβάλλει πολύ λιγότερα χρήματα.

Η Μίνα Αρναούτη, λοιπόν, ζητά τώρα από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, να καταθέσει τα χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτή είναι η ανάρτησή της…

«Σήμερα κατέβαλα το ποσό των 11.500 ευρώ στην οικογένεια Παντελίδη από την αγωγή για τις αναρτήσεις στο Facebook που έκανα. Αναμένω την κατάθεση εκ μέρους τους του ποσού αυτού στο “Χαμόγελο του Παιδιού” όπως έγραφαν στην αγωγή τους.

(Έλαβα την αγωγή αυτή 19/6/2017 όπου μου ζητούσαν 84.000€. Ήμουν ακόμη με πατερίτσες και μέσα σε χειρουργικές αίθουσες και δεν είχα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Εκκρεμούν οι δικές μου αγωγές)» έγραψε η Μίνα Αρναούτη στο μήνυμά της στο facebook.