Πάνος Ζάρλας: Συγκλονισμένος ο πατριός του

Πάνος Ζάρλας

"Δεν μπόρεσε να "μαζέψει" τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά..."

Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα στη Λέσβο τον Πάνο Ζάρλα. Ο 28χρονος νικητής του Power of Love 1, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού και βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Λίγη ώρα πριν την κηδεία, ο πατριός του Πάνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μαζί σου. Τα λόγια του προκαλούν συγκίνηση:

“Τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών, εδώ στη Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με τη μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ στο νησί. Ο Παναγιώτης ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα! Δεν είχε κακίες, δεν είχε υστεροβουλίες, αγαπούσε όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί. Προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του. Πήγε στην Αθήνα, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Γνώρισε πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε πάρα πολλά πράγματα και μπήκε και στο Power of Love.

Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να μας δώσουν αντίγραφα. Εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα. Δεν μπόρεσε να “μαζέψει” τη μηχανή βγαίνοντας από τη στροφή, κόλλησε πάνω στις μπάρες και άρχισε να χτυπά πάνω τους διαδοχικά, με τα γνωστά αποτελέσματα”.

Πάνος Ζάρλας: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία