Πάνος Βλάχος: «Δεν ξέρω γιατί ξάφνιασα τον Λιάγκα και την Σκορδά»

ΔΕΙΤΕ τι αποκαλύπτει ο πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων!

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00, στο MTV Movies & Stars, ο Πάνος Βλάχος. Ο γοητευτικός ηθοποιός που γνωρίσαμε από την «Ζωη της Άλλης» αλλά και τους «Βασιλιάδες», αποκαλύπτει στο Γιώργο Σατσίδη τι λατρεύει να βλέπει στον κινηματογράφο, τι τον ενοχλεί στην τηλεόραση και πόσο άλλαξε μετά το άδοξο τέλος των «Βασιλειάδων».

Πάνος Βλάχος » Έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνεις στο περίπτερο και να σε ρωτάνε: » πληρώθηκες από τους βασιλιάδες;»

Ο Πάνος μίλησε έξω από τα δόντια για τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας το άγνωστο παρασκήνιο της πετυχημένης σειράς :» Δε ξέρω γιατί τους ξάφνιασα…Ουσιαστικά δεν αφορά κανέναν τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή, αφορά το τι βγαίνει στον αέρα. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό, ήταν μία δική μου ειλικρινή δήλωση του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και για ποιο λόγο να είμαι καλεσμένος να διαφημίσω μια δουλειά που δεν υπήρχε. Δεν το έκανα για να ιντριγκάρω κανέναν, ούτε καποιο παράλληλο σύμπαν. Στην ερώτηση του Γιώργου εαν τον λυπεί το γεγονός ότι τελικά δεν θα συνεχιστούν οι Βασιλιάδες, εκείνος απάντησε: “Με στεναχωρεί το ότι δε θα ξαναδώ ανθρώπους που γνώρισα και εκτίμησα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δυστυχώς πια τίποτα δεν μπορείς να κρύψεις από τον κόσμο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνεις στο περίπτερο και να σε ρωτούν: » Πληρώθηκες από τους Βασιλιάδες;». Παλιά σου έλεγαν τι ωραίος που είσαι, μου θυμίζεις κάποιον, τωρα σε ρωτάνε αν πληρώθηκες. Όλο αυτό σε κάνει να χάνεις το κέφι και τη χαρά να κάνεις καλά τη δουλειά σου!». Όσο για τη θεατρική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο » Ένας υπηρέτης για δύο αφεντικά!», ο Πάνος τη χαρακτηρισε απλα μοναδική!

Μάθιου Μόρισον «Ήθελα να ερθω στην Ελλαδα διακοπες αλλα με απέτρεψαν!»

Στην ίδια εκπομπή ο Μάθιου Μόρισον, πρωταγωνιστής της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Glee» έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη. Ο Γιώργος ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και συνάντησε το διάσημο σταρ στο σετ των γυρισμάτων της σειράς στα στούντιο της Paramaount. Ο Μόρισον αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να έρθει στη Μύκονο για διακοπές, όταν κάποιοι τον συμβούλεψαν ότι είναι καλυτέρα να μην ταξιδέψει στη χώρα μας γιατί είναι επικίνδυνα ! » Ήμουν έτοιμος να έρθω στην Ελλάδα , λεει ο ιδιος , αλλα τελικα δε με άφησαν κάποιοι γνωστοί μου, θέλω όμως πολύ να επισκεφτώ τη χώρα σας. Έχω δει εικόνες των ελληνικών νησιών και πραγματικά τρελαίνομαι! Φέτος σκοπεύω πια να έρθω, κανένας δε θα μου αλλάξει τη γνώμη! Ελλάδα σου ερχομαι!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνος Βλάχος: Περνάμε πολύ δύσκολα στους «Βασιλιάδες»