Πάνος Χαρίτος: Το μήνυμα του δημοσιογράφου μετά την εισβολή στην ΕΡΤ

Διαβάστε τι έγραψε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ1

Μετά την εισβολή της ομάδας αναρχικών Ρουβίκωνας στο στούντιο της ΕΡΤ, την ώρα που η Λιάνα Κανέλλη και ο Πάνος Χαρίτος παρουσίασαν μαζί το δελτίο ειδήσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της δημόσιας τηλεόρασης, ο σάλος που ακολούθησε ήταν μεγάλος.

Δείτε εδώ τι συνέβη στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάνος Χαρίτος, μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, έγραψε τα εξής:«50 χρονια ΕΡΤ με τη Λιάνα Κανέλλη στο στουντιο και το απρόοπτο της εισβολής. Επειδή στην κάμερα δεν θα το δείτε θέλω να επισημάνω την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των ανθρώπων που εργάζονται στο πλατό, να αποτρέψουν την εισβολή και να κρατήσουν το πρόγραμμα στον αέρα. Όταν τελικώς τα άτομα εισέβαλαν στο στουντιο και με πλησίασαν ξεκίνησε ένας διάλογος (ουδέποτε με απείλησαν, είχαν ωστόσο τραυματίσει έναν εικονολήπτη νωρίτερα) για να πειστούν να μου αφήσουν την επιστολή που ήθελαν να αναγνώσουν. Όταν κατάλαβαν ότι το δελτίο ήταν εκτός αέρα, εγκατέλειψαν το πλατό και την ΕΡΤ».

 

50 χρονια ΕΡΤ με τη Λιάνα Κανέλλη στο στουντιο και το απρόοπτο της εισβολής. Επειδή στην κάμερα δεν θα το δείτε θέλω να …

Posted by Panos Haritos on Tuesday, 23 February 2016