Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Ποιος κέρδισε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Αν και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, πανηγυρίζει την πρόκριση του στον τελικό μετά από την επικράτησή του επί της Μπαρτσελόνα. Εκτός από τις μάχες όμως, που δόθηκαν στα γήπεδα της Κωνσταντινούπολης, στην Ελλάδα είχαμε άλλες μάχες, τηλεοπτικές.

Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 τις δημοφιλείς απογευματινές σειρές του MEGA και του ΑΝΤ1, ενώ ο Ολυμπιακός έπρεπε να ξεπεράσει τους σκοπέλους των βραδινών σίριαλ. Τα κατάφεραν και ποιος πέτυχε καλύτερο σκορ;

Στο χρονικό διάστημα 18:00 – 19:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την τουρκική σειρά «Μοιραίος Έρωτας», η οποία συγκέντρωσε ποσοστό 28,7%. Από τις 19:00 έως τις 20:00 βρέθηκε απέναντι από το 28% των «Κλεμμένων Ονείρων» και το 16,4% του «Είναι Στιγμές». Τελικό σκορ τηλεθέασης για το ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός, 20,4%.

Απέναντι από τον τυφώνα «Βασιλιάδες» που κράτησε στο MEGA το 34,1% των τηλεθεατών βρέθηκε ο Ολυμπιακός στην πρώτη ώρα του αγώνα του επί της Μπαρτσελόνα. Η «Κλινική Περίπτωση» που ακολούθησε στέρησε από την ΕΤ1 το 27,7% του τηλεοπτικού κοινού. Τελικό σκορ τηλεθέασης για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, 17,9%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Final 4 με… προβλήματα ήχου και στα δύο παιχνίδια! Αντιδράσεις του κόσμου στα social media