Παναγιώτης Στάθης για Κασσελάκη: «Έλα παιδιά τώρα δεν είμαστε χθεσινοί, όχι στους ρεπόρτερ που είναι στο δρόμο»

Παναγιώτης Στάθης

"Μην το λες όμως στους εργαζόμενους. Είναι σαν αυτούς που πηγαίνουν στα κανάλια και λένε τα αφεντικά σας" ανέφερε ο Παναγιώτης Στάθης.

Τα συνεχή ρεπορτάζ με θέμα τον Στέφανο Κασσελάκη και ό,τι κάνει, σχολίασαν ο Δημήτρης Καμπουράκης και Παναγιώτης Στάθης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Στάθης μίλησε για την έκκληση που έκανε στα κανάλια ο υποψήφιος πρόεδρος για το ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν θες κάνε μία δημόσια δήλωση και κάλεσε τους πλούσιους ανθρώπους της χώρας να βάλουν λεφτά. Δεν σε κρίνω εγώ, δικαίωμά σου, θα σε κρίνει ο καθένας δεν με νοιάζει. Μην το λες όμως στους εργαζόμενους. Είναι σαν αυτούς που πηγαίνουν στα κανάλια και λένε τα αφεντικά σας. Έλα παιδιά τώρα, δεν είμαστε χθεσινοί. Όχι στους ρεπόρτερ που είναι στο δρόμο.

Έχεις δικαίωμα να πεις ιδιωτικός χώρος, πήγαινε παρά πέρα. Απόλυτο δικαίωμά σου και να πεις μην με τραβάς. Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς όταν είσαι πολιτικό πρόσωπο δεν μπορείς να το λες στη δημόσια σφαίρα, αλλά στις ιδιωτικές σου στιγμές μπορείς να πεις σας παρακαλώ δεν θέλω και πρέπει να το σεβαστούμε. Όσον αφορά τα άλλα ο καθένας έχει βάλει τον οβολό του. Να τον βάλει ο κ. Κασσελάκης κι όσοι έχουν λεφτά.» είπε ο Παναγιώτης Στάθης.

«Θα τον «κάψουν» τον άνθρωπο αν είναι 24 ώρες την ημέρα με τις κάμερες και να παρακολουθούν αν έφαγε, ήπιε κι ό,τι κάνει. Έβαλε σορτσάκι; Σωβρακοφανέλα; Μπλουζάκι; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα» τόνισε ο Δημήτρης Καμπουράκης.