Πάμε Πακέτο: Ράγισαν καρδιές με την μάνα

Γιατί τιμώρησε τον εαυτό της και δεν έκανε άλλο παιδί;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου αποκάλυψε μια υπόθεση υιοθεσίας που σόκαρε και συγκίνησε. Ο Αντώνης είναι ένας 42χρονος άνδρας που τα τελευταία χρόνια περνάει δύσκολα στη ζωή του. Ο ίδιος δόθηκε για υιοθεσία σε μεγάλη ηλικία και σχεδόν μόνος του επέλεξε την ανάδοχη μητέρα του.

Σε μια επίσκεψη της δεύτερης στο ίδρυμα, την προσφώνησε: «μαμά». Κοντά στους γονείς του πέρασε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Αν και από μικρός γνώριζε ότι είναι υιοθετημένος, ποτέ δεν θέλησε να αναζητήσει τις ρίζες του, αφού για εκείνον γονείς του ήταν οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι ανάδοχοι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή. Στην εκπομπή πήγε απλά με την ελπίδα να δει το πρόσωπο της βιολογικής μητέρας του και να μάθει τους λόγους που δόθηκε για υιοθεσία. Δεν είχε για εκείνη κανένα συναίσθημα.

Η «τραγική» μητέρα εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε. Είπε για το πως έμεινε έγκυος, αλλά και ποιες ήταν οι αντιδράσεις της οικογένειάς της και ειδικά του πατέρα της. Γιατί η ίδια τιμώρησε τον εαυτό της και μετά την επιλογή της να δώσει το παιδί της για υιοθεσία δεν θέλησε ποτέ να ξαναφτιάξει τη ζωή της;

https://www.youtube.com/embed/YbWxsEOsgco

Άραγε τι άλλαξε μέσα του μόλις έμαθε τη δραματική ιστορία της; Πώς αντέδρασε ο Αντώνης όταν άκουσε από την ίδια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τον έφερε στον κόσμο;
 

https://www.youtube.com/embed/JDw216kIMMg