«Πάμε Πακέτο»- «Κλεμμένα όνειρα»: Ποιός κέρδισε στην τηλεθέαση;

Δείτε τα ποσοστά!

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου το βράδυ της Πέμπτης προσπάθησε να δώσει τέλος στην αγωνία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία αγνοούσε τα ίχνη των γονιών της τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Νέλα γεννήθηκε στο Ιράκ. Από πολύ μικρή βίωσε την αγριότητα του πολέμου κι όλη η οικογένειά της διασκορπίστηκε. Η Νέλα άφησε πριν από 17 χρόνια την Βαγδάτη, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να την παντρέψουν με τον πρώτο ξάδελφό της. Αν και προορισμός του ταξιδιού της, ήταν η Αμερική, κατέληξε στην Ελλάδα. Εδώ, την περίμεναν όμως πιο δυσάρεστες καταστάσεις, με αποκορύφωμα τον άδικο θάνατο του μωρού της. Σε όλες τις δυσκολίες, δεν είχε τους γονείς της στο πλάι της. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει κανένα νέο από εκείνους.

Πόσος κόσμος παρακολούθησε την χθεσινή εκπομπή ; Ο μέσος όρος ήταν 17,3% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 26,9% στο σύνολο της τηλεθέασης. Απέναντι στο ΜΕΓΚΑ, τα «Κλεμμένα όνειρα» ήταν πολύ μπροστά στο δυναμικό κοινό, πάνω από 11 μονάδες περισσότερες, αφού έκλεισε στο 28,6%. Στο σύνολο, το σήριαλ του ΜΕΓΚΑ, είχε μέσο όρο 32,1%..

Δείτε τι έγινε στο «Πάμε Πακέτο»!