Πάμε Πακέτο: Η ελπίδα χάνεται πίσω από τον τοίχο που δεν θα ανοίξει ποτέ!

Απόψε, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλούν να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα παραδειγματίσουν και θα συγκινήσουν.

 Η αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι η Ξένια, μια 20χρονη φοιτήτρια που ελπίζει να εντοπίσει τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. Μια γυναίκα που γνώρισε τυχαία και η σχέση τους αποδείχτηκε καρμική.

Η Ξένια θεωρεί ότι η παραλήπτρια του πακέτου ήταν εκείνη που την ώθησε να κυνηγήσει το όνειρό της και να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά της στις πρώτες δυσκολίες. Όσο και να έψαξε μόνη της να τη βρει δεν μπόρεσε να την εντοπίσει, καθώς θυμάται μόνο το μικρό της όνομα. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν αντικρίσει την αποστολέα; Γιατί θα χάσει τα λόγια της;

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ο Γιώργος. Στην εκπομπή, έρχεται γεμάτος φόβο και τύψεις, με σκοπό να συναντήσει τη μοναδική αδελφή του, την οποία έχει δει μόνο δύο φορές στη ζωή του. Από την τελευταία φορά, έχουν περάσει 42 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους, είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα.

Η αυστηρή μητέρα του αποστολέα, δεν επέτρεπε στον σύζυγο και στον γιο της να έχουν επικοινωνία μαζί της. Έτσι, κάθε φορά που η αδελφή του τους πλησίαζε, εκείνη την απομάκρυνε από κοντά τους. Έχοντας πλέον οι γονείς του φύγει από τη ζωή, ο Γιώργος επιχειρεί να κάνει το πρώτο βήμα. Όμως, η προσμονή της χαράς μεταμορφώνεται σε βαθιά λύπη όταν ενημερώνεται ότι η αδελφή του έχει φύγει από τη ζωή.

Γιατί η κόρη της, που παραλαμβάνει το πακέτο της μητέρας της, γίνεται σκληρή με τον αποστολέα; Γιατί αρνείται να ανοίξει ο τοίχος και επιλέγει να αποχωρήσει; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει!