Πάμε πακέτο: Δύο αδερφικές φίλες συναντήθηκαν ύστερα από 15 χρόνια!

Δείτε το βίντεο!

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου το βράδυ της Πέμπτης, είχε σκοπό να ενώσει δύο γυναίκες που δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Σοφία και η Μαρία ήρθαν κοντά από τη βρεφική τους ηλικία, όταν υποβλήθηκαν ταυτόχρονα σε εγχείρηση. Μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, έμαθαν μαζί ότι είναι κι οι δύο υιοθετημένες, ήταν κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα, ενώ αποκαλούσε η μία την άλλη αδερφή.

Τη φιλία τους δεν μπόρεσαν να τη σταματήσουν ούτε οι αυστηροί ανάδοχοι γονείς τους, που δεν τους επέτρεπαν να κάνουν παρέα. Για να γλιτώσουν από το αυστηρό κλίμα στο οποίο μεγάλωναν προχώρησαν και οι δύο από πολύ μικρές στην τέλεση ενός γάμου. Η παρέα τους άντεξε στα χρόνια, όμως κάτι έγινε και διακόπηκε απότομα.

Η Σοφία ήθελε αυτά τα Χριστούγεννα να είναι κοντά στην αδερφική της φίλη. Δεν αντέχει άλλο να περνάει ο χρόνος και να είναι μακριά της. Άλλωστε τη θεωρεί την πιο στενή συγγενή της μετά την οικογένεια που δημιούργησε. Πώς αντέδρασε η παραλήπτρια όταν είδε το πρόσωπό της;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ