Παίζει και η Μπουλέ για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Διαβάστε: Το παρασκήνιο και τι ρόλο θα παίξει.

Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μου, η διοίκηση του ΑΝΤ1 που έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να προετοιμάζει τα καινούργια πρότζεκτ που θα βγάλει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν ,έχει για ακόμα μία φορά στα πλάνα της την Νάντια.

Βλέπετε, την Νάντια και την πιστεύουν και την στηρίζουν (μιας και δεν της χρεώνουν προσωπικά την άκρως απογοητευτική πορεία του κουζινο-ριάλιτι του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης) και πιστεύουν πως έχει ταλέντο, οπότε είπαν να δουν το πως μπορούν να συνεχίσουν μαζί της την συνεργασία τους από το τέλος του «Top Chef» και μετά.
Αποτέλεσμα; Μην εκπλαγείτε αν δείτε από τον Μάρτιο και την Νάντια να έχει… «Ταλέντο» ! Με άλλα λόγια; Η Νάντια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάτσει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ! Βλέπετε, οι τηλε-άνθρωποι  του ΑΝΤ1 μπορεί να θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου , μπορεί να έχουν ξεκινήσει ήδη μαζί της κάποιες πρώτες συζητήσεις και κάποια μυστικά ραντεβού ,όμως, αν δεν τους κάτσει η Ευγενία, μία χαρά την έχουν βρει την λύση τους και η λύση αυτή ακούει στο όνομα Νάντια Μπουλέ. 

Αλλωστε, η Νάντια λόγω των γνώσεών της στην μουσική και στο τραγούδι, μία χαρά θα της πήγαινε το «Ταλέντο» ! Κάπως έτσι ,λοιπόν, το σκέφτηκαν κι εκείνοι ή μάλλον την σκέφτηκαν κι εκείνη !

Νάνσυ Νοκολαΐδου
Πηγή: TLIFE