Παίδες εν δράσει …στη μαγειρική

Σασπένς, δράση, αλλά και λαχταριστές, παιδικές δημιουργίες κρύβει το αποψινό τηλεοπτικό μας βράδυ.

18:00 ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ – ΑΝΤ1

Ο Μπεχλούλ και η Μπιχτέρ συναντιούνται και βγάζουν, ο ένας στον άλλον, τον πόνο αυτού του απαγορευμένου έρωτα. Η Μπιχτέρ καταλαβαίνει πλέον ότι έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων. Ο Αντνάν υπολογίζει την απόσταση που τον χωρίζει από τη γυναίκα του και αποφασίζει, να μην υποκύψει πάλι στη γοητεία της. Η Μπιχτέρ βυθίζεται στην απελπισία μετά την πολλοστή ήττα που βιώνει και αναστατώνει και τον Μπεχλούλ με την απόφασή της να γυρίσει στο σπίτι. Η Μαντμουαζέλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Μπεσίρ όμως, είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη σιωπή του για να μην πληγώσει τη Νιχάλ.

21:00 Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να αναστατώσουν και πάλι τον Πέτρο, αυτή τη φορά με ευχάριστο τρόπο. Η Κάτια δεν κρύβει τη χαρά της για τη νέα εξέλιξη, που παίρνει από πάνω της ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος. Στο μεταξύ, η Ξένια νιώθει τα περιθώρια να στενεύουν. Απελπισμένη βρίσκει τον Πέτρο και του κάνει μια περίεργη πρόταση…

21:50 JUNIOR MASTERCHEF – MEGA

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής αλλάζει κατηγορία και η επόμενη γενιά των chef έρχεται στο Junior MasterChef.
Δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στο Junior Masterchef. Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία, διαθέτουν όμως τεράστιο ταλέντο και μας σερβίρουν πρωτότυπες συνταγές, γευστικά πιάτα και πολύ φαντασία. Η Μαρία Μπεκατώρου μάς συστήνει τους μικρούς και επίδοξους σεφ που θα αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι.
Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο ‘Ελληνα Junior Masterchef.
‘Ενα απολαυστικό παιχνίδι για μάγειρες από κούνια!

22:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΗΣΗ – STAR

Ξαφνικά ο νεαρός Ράιαν δέχεται μια κλήση στο κινητό του, που σύντομα πρόκειται να τον βάλει σε μπελάδες. Από την άλλη πλευρά ακούγεται η τρομοκρατημένη φωνή μιας γυναίκας, που τον πληροφορεί πως έχει πέσει θύμα απαγωγής και πως υποψιάζεται πως οι απαγωγείς πρόκειται να δολοφονήσουν όχι μόνο την ίδια αλλά και τον σύζυγό της και το παιδί της. Δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ενώ από στιγμή σε στιγμή η μπαταρία του κινητού πρόκειται να αδειάσει. Ενώ αρχικά ο Ράιαν προσπαθεί να αγνοήσει τις παρακλήσεις της γυναίκας, τελικά αποφασίζει να τη βοηθήσει με απρόβλεπτες όμως συνέπειες…

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βαλάτος είναι αποφασισμένος να βρει τον άλλο του εγγονό