…Όταν ο Λιάγκας ''φτύνει'' τον άλλο του εαυτό

Διαβάστε την στήλη TV Pulse από τον Αντώνη Πρέκα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι από εκείνους που έχει κάθε λόγο να διατυπώνει δημοσίως άποψη για το θέμα, αφού και αυτός κυρίως κατα το πατελθόν έχει γίνει στόχος πολλών. Σήμερα λοιπόν ως φιλοξενούμενος στο Πρωινό mou είπε τα εξής αφοριστικά: '' Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός τηλεκριτικός… Είναι αστείο να κάνεις κάποιος κριτική για την τηλεόραση….''

Και καλά ο Πέτρος Φιλιππίδης εξηγήσαμε τους λόγους που μπορεί να έχει άποψη για το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας όμως ως τι ''έραβε'' τα όσα έκοβε δίπλα του ο πρωταγωνιστής; Ως αντικείμενον ή ως υποκείμενον της τηλεκριτικής; Διότι αν δεν απατώμεθα ναι μεν στο Πρωινό mou εμφανίζεται ως δημοσιογράφος- παρουσιαστής, αλλά στην μεσημεριανή ραδιοφωνική του εκπομπή, χρόνια τώρα, εκφωνεί ως δημοσιογράφος- εν δυνάμει τηλεκριτικός, για να μην πούμε τηλε- επικριτικός κατά πάντων.

Δεν αναφέρουμε και την… έντυπη υπόσταση του, όπου προΐσταται ενθέτου το οποίο μεταξύ άλλων έχει ως αντικείμενο και την κριτική της τηλεόρασης. Τι ειπε ο τρισυπόστατος: ''Οι τηλεκριτικοί πληρώνονται για να βρίζουν τους συναδέλφους τους και όποιος βρίζει περισσότερο είναι ο πιο μάγκας''.

Ως αυτοκριτική δεκτόν… δεκτόν και ως εγχειρίδιον προς αρχαρίους τηλεκριτικούς. Άλλωστε αυτή την τακτική διδάσκει εμπράκτως μέσω των Ερτζιανών, στα απλά μαθήματα δεοντολογίας ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα…

Αλλά ως προς τούτα, ας ζητήσει αρμοδίως προγραμματισμό του Mega να παίξει σε επανάληψη την κωμωδία ''Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ''.

Υπογραφή:

Αντώνης Πρέκας- Αυτοπροδιοριζόμενος ως τηλε- Συριανός, λόγο καταγωγής

Δείτε το βίντεο: