Όταν η Ναταλία Γερμανού έσπαζε όλα τα ποτήρια μετά την εκπομπή!

Η εξομολόγηση και η παραδοχή της παρουσιάστριας για την δύσκολη τηλεοπτική περίοδο που πέρασε...

Η Ναταλία Γερμανού σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Βασίλη Μπουζιώτη για την εφημερίδα REAL, αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο τηλεοπτικό της διαζύγιο από τον ALPHA, όλο τον ντόρο που ακολούθησε, το κλίμα στο Μες Στην Καλή Χαρά και τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση που δίνει η Ναταλία στην ερώτηση:

Ξέρουμε ότι υπήρχαν πολλά «μέτωπα» κι ότι έζησες δύσκολες καταστάσεις. Θυμάμαι ότι σε τραπέζι που βρεθήκαμε αναφέρθηκες στο ότι υπήρξαν φορές που γύριζες κι έσπαζες όλα τα ποτήρια σου και αγόραζες καινούργια! Ήταν όντως μια δύσκολη περίοδος, Ναταλία;

Όταν κάνεις τηλεόραση, είναι πολλές φορές που, για να μην ξεσπάσεις σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε, ξεσπάς σε ποτήρια ή σε πιάτα. Το θέμα είναι να μπορείς μετά να φροντίζεις για την αντικατάστασή τους. Και αυτό, Βασίλη μου, το εννοώ και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Πρόσφατα βρεθήκατε στον ίδιο χώρο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν ανταλλάξατε ούτε βλέμμα. Δεν υπήρξατε ποτέ φίλες, έτσι;

Ήσουν παρών εκείνο το βράδυ, άρα γνωρίζεις από πρώο χέρι ότι η Κωνσταντίνα με την παρέα της καθόταν σε διαφορετικό χώρο του μαγαζιού και ήρθε και έφυγε σε διαφορετικό χρόνο από εμένα. Έχουμε να βρεθούμε καιρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μια αμηχανία, αλλά τίποτα περισσότερο ή χειρότερο από αυτή την αμηχανία που σου λέω. Εννοείται πως, αν βρεθούμε κάπου πρόσωπο με πρόσωπο, θα μιλήσουμε κανονικά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Φίλες, όπως λες, μπορεί να μην υπήρξαμε, αλλά βγάλαμε εις πέρας τη συνεργασία μας χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα η μία στην άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Τα… παράπονα της Γερμανού για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της