Όταν η Άννα Παναγιωτοπούλου έμεινε άναυδη με την Ειρήνη Καζαριάν που έπαιξε Ίψεν

Άννα Παναγιωτοπούλου

«Τι; Μπορεί να ήταν γνωστοί, γιατί γίνονται και τέτοια. Του τρελού! Πώς τον λένε έναν που ήταν και στο Survivor; Ένας Ντάνος τώρα, ας πούμε, είναι ηθοποιός», είχε πει τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη. Η σπουδαία ηθοποιός, που σήμερα έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, είχε απαντήσει τότε για τους παίκτες ριάλιτι που έμπαιναν στην υποκριτική.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Από την Ελβετία στο Εθνικό Θέατρο, η φιλία με τον Σταμάτη Φασουλή και οι ρόλοι – σταθμός στην τηλεόραση

«Όλο αυτό το πράγμα με τα ριάλιτι μόδας μου προκαλεί μια ανατριχίλα. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ ψεύτικο», έλεγε τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Όταν η ρεπόρτερ Ελένη Μουστάκη την ενημέρωσε πως η Ειρήνη Καζαριάν έπαιξε στις Κούκλες του Ίψεν, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε μείνει κόκαλο: «Τι; Μπορεί να ήταν γνωστοί, γιατί γίνονται και τέτοια. Του τρελού! Πώς τον λένε έναν που ήταν και στο Survivor; Ένας Ντάνος τώρα, ας πούμε, είναι ηθοποιός. Είναι σαν να είμαστε οι απόκληροι από την κοινωνία εμείς οι ηθοποιοί, όποιος θέλει μπαίνει».

Πηγή βίντεο: Greek Series