Οριστικά χωρίς «Αγάπη» και «UMAN» το MEGA

Οριστική η απόφαση και για την ματαίωση του "UMan" για φέτος.
Στην αρχή ήταν να προβληθεί φέτος, τη σεζόν 2010-2011. Άλλωστε, η υπογραφή του Θοδωρή Πετρόπουλου στο σενάριο («Είσαι το ταίρι μου») και του εκρηκτικού δίδυμου Βίκυς Σταυροπούλου –Μαρίας Καβογιάννη αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Ωστόσο, η κρίση οδήγησε το MEGA να μεταφέρει την σειρά με τίτλο «Αγάπη» για την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το Φεβρουάριο.
 
Φαίνεται, όμως, πως ούτε αυτό είναι γραφτό, καθώς λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας και της πτώσης  τω διαφημιστικών εσόδων το MEGA είναι εκ νέου αναγκασμένο να αναθεωρήσει σχέδιά του. Έτσι, η «Αγάπη» θα ραγίσει και πάλι… Τα προγραμματισμένα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν καν και η σειρά θα μπει στο συρτάρι προκειμένου να γίνουν εκπτώσεις στην παραγωγή κάτι που δεν ήθελε ούτε τα κανάλι αλλά ούτε και οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν.
 
Θύμα της κατάστασης πέφτει τελικά, οριστικά και αμετάκλητα, και το «UMan». Αν και ο  Πέτρος Μπούτος είχε αφήσει μια μικρή χαραμάδα να γίνει το περιβόητο και αμφιλεγόμενο ριάλιτι, τελικά τα στελέχη του MEGA  πήραν την απόφαση να το αφήσουν για του χρόνου. Άλλωστε, τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα…