Οργισμένη η Βίκυ Πρωτογεράκη στον Λιάγκα: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος, να ανακαλέσετε!»

Βίκυ Πρωτογεράκη

"Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει!", λέει έξαλλη η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν τη Δευτέρα στο Πρωινό, από τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, πως η Βίκυ Πρωτογεράκη κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους, στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας», η ηθοποιός έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή το πρωί της Τρίτης. Αυτά που έγιναν στον αέρα του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ήταν πρωτοφανή.

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη και συνέχισε οργισμένη:

«Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Σε αυτό το σημείο, η τηλεφωνική γραμμή έπεσε και ο Θάνος Βάγιος εξήγησε από την πλευρά του τι συνέβη στο δικαστήριο. Λίγα λεπτά μετά, όταν η Βίκυ Πρωτογεράκη επανήλθε τηλεφωνικά, είπε: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος»!

«Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους η Βίκυ Πρωτογεράκη.