Οργή από τις νέες αποκαλύψεις για την δράση του ψευτογιατρού – Αποκαλυπτικό ντοκουμέντο στο Live News

Live News

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Live News.

Η νέα εξομολόγηση για την δράση του ψευτογιατρού καθηλώνει. Ο γιος ενός από τα θύματα του 47χρονου λύνει τη σιωπή του στο Live News και μιλάει για τους τελευταίους μήνες της ζωής του πατέρα του. Την σχεδιασμένη απάτη του 47χρονου δήθεν ογκολόγου, που άρχισε από το γνωστό μοναστήρι του Βόλου, πέρασε από την καφετέρια μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας και κατέληξε με τον πόνο της απώλειας.

Την ώρα που ο ψευτογιατρός έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε και επέστρεφε στη βίλα με τα γήπεδα και τις πισίνες στο Κορωπί, χανόταν πολύτιμος χρόνος για έναν άνθρωπο με κακοήθεια. Όσο διάστημα ο 47χρονος πουλούσε ψευτοθεραπείες, ήρθαν οι μεταστάσεις και λίγους μήνες μετά το τέλος του ασθενή.

Η «θεραπεία» με… αποχυμωτή

Τα πάντα ξεκίνησαν από το μοναστήρι στον Βόλο. Ο γιος του θύματος είχε ακούσει για τις εναλλακτικές μεθόδους του 47χρονου και έσπευσε να τον συναντήσει. Ο πατέρας του έχει καρκίνο και ο χρόνος πιέζει.

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω ‘γιατρέ αυτό και αυτό’. Ναι μου λέει ‘φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή’ λέει ‘και πιστεύω να πάει καλά’».

Το νέο ραντεβού με τον ψευτογιατρό για την καταβολή των χρημάτων και τις οδηγίες του για τη θεραπεία, κλείνεται σε πασίγνωστο νοσοκομείο της Αθήνας. Στην καφετέρια για την ακρίβεια.

«Μου λέει ‘θέλω 13 χιλιάρικα για όλο αυτό’. Τα έδωσα».

Οι χημειοθεραπείες σταματούν και ο γιατρός έχει γίνει πλουσιότερος κατά 13.000 ευρώ. Ο γιος του ασθενή πρέπει να αγοράσει έναν αποχυμωτή, για να φτιάχνει τα βότανα για τον πατέρα του.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε τη διατροφή. Πάμε μετά από ένα μήνα να κάνουμε μαγνητική και είδαμε ότι ο πατέρας μου έκανε και άλλες μεταστάσεις. Μου λέει ‘θα πρέπει να σταματήσει η χημειοθεραπεία για να κάνουμε αυτά τα βότανα’».

Η απάτη του 47χρονου είναι εγκληματική. Το πέρασμα του χρόνου φέρνει μεταστάσεις. Όταν ο ίδιος και ο γιος του, καταλαβαίνουν το λάθος που έκαναν είναι πολύ αργά.

«Υποτίθεται ότι ο πατέρας μου θα γινόταν καλά με αυτή τη θεραπεία».

Ο ψευτογιατρός επέστρεψε μέρος των χρημάτων

Ο 47χρονος είχε υπολογίσει τα πάντα. Όταν ο γιος του θύματος τον αναζήτησε και τον βρήκε για να ζητήσει εξηγήσεις, είχε έτοιμη μια νέα πρόταση.

«Είδα ότι έκανε και άλλες μεταστάσεις ο πατέρας μου και τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στο σπίτι. Ήρθε και του λέω ‘κοιτάξτε να δείτε, εγώ έκανα μαγνητική στον πατέρα μου και έχει κάνει μεταστάσεις, σας έχω δώσει αυτά τα λεφτά θέλω να μου τα επιστρέψετε πίσω’. Και μου τα έδωσε».

Λίγους μήνες μετά ο άτυχος ασθενής αφήνει την τελευταία του πνοή. Η εύθραστη ψυχολογία του ίδιου και των στενών συγγενών του, ήταν όπως αποδείχθηκε «βούτυρο» στο ψωμί του 47χρονου. Τα βότανα, οι αποχυμωτές και οι δήθεν ψαγμένες ιατρικές αναλύσεις στάθηκαν μοιραίες.

Βροχή οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για τη δράση του ψευτογιατρού, οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Καθημερινά προσέρχονται στην Ασφάλεια Αττικής άτομα που έχουν πέσει θύματα του 47χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα αναμένεται να μεταβούν στην Ασφάλεια Αττικής και συγγενείς του ανθρώπου που φέρεται να έχασε τη ζωή του ακολουθώντας τη θεραπεία του ψευτογιατρού.

Αρκετές είναι οι καταγγελίες και στις αστυνομικές διευθύνσεις στην επαρχία. Στις περιοχές αυτές έχει σταλεί ένα ειδικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν όσοι κάνουν την καταγγελία. Οι απαντήσεις αξιολογούνται από τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, και εάν χρειαστεί θα μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή, ή θα κληθούν αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν στην Αθήνα για να δώσουν την κατάθεσή τους.

Την ίδια ώρα, μεγάλο ερωτηματικό είναι το που βρίσκονται τα λεφτά που απέσπασε ο ψευτογιατρός από τα θύματά του. Πιθανολογείται ότι ενδεχομένως να τα έχει κρύψει κάπου στο σπίτι του, ή να τα έχει στείλει στο εξωτερικό.

Πηγή: Mega – Live News