«Οργή» ΑΝΤ1: «Δεν τον θέλουμε τον Γρηγόρη… τελεία και παύλα!»

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο για την "συμφωνία κυρίων", την ανακοίνωση του mega και την δήλωση στο zappIT κορηφαίου στελέχους των Μαρουσιωτών

Το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο σε καθημερινή εφημερίδα και κυρίαρχο θέμα στα πρωινομεσημεριανάδικα. Αφορμή έδωσε το γεγονός ότι ολοκληρόθηκαν τα γυρίσματα του Money drop το περασμένο Σάββατο και η λογικοφανής συνέπεια ότι ο παρουσιαστής θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο αφού το ισχύων με το mega λήγει στο τέλος της τρέχουσαν τηλεοπτικής σεζόν.

Αιτία είναι το γεγονός ότι τίποτα δεν κινείται στο λεγόμενο ή παρατηλεοπτικό ρεπορτάζ οπότε …σε δουλειά να βρισκόμαστε. Οι τίτλοι γύρο από το θέμα ήταν χαρακτηριστικοί, αναφέρουμε μερικούς «Πόλεμος καναλιών για τον «Αρνί» …

Το mega στην προσπάθειά του να βάλει φρένο στην φημολογία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, έλεγε πως η συνεργασία με τον Γρηγόρη είναι άψογη και ότι είναι πρόορο να μιλάει κανείς για νέες διαπραγματεύσεις.

Τα δύο μέρη από κοινού θα βρουν εγκαίρος κάποιο πρότζεκτ να του ταιριάζει. Παρα τ' αύτα το τσουνάμι δεν σταμάτησε. Γι' αυτό και κορηφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με το zappIT και δήλωσε σχεδόν οργισμένο: «Δεν τον θέλουμε τον Γρηγόρη. Τελεία και παύλα!»

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παραπάνω κινήσεις από τα δύο μεγαλύτερα κανάλια της χώρας έγιναν λίγα 24ωρα μετά την συνάντηση κορηφής Χόλαντ – Λάτσιου με Μπούτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως, συζήτησαν  – εκτός από συνεργασίες και λοιπά σε επίπεδο εταιρικό – να προβούν και σε «συμφωνία κυρίων» ώστε να κρατήσουν χαμηλά το μπάτζετ του προγράμματος και το κασέ των όποιων τηλεαστέρων αποφεύγοντας τον… αλληλοσπαραγμό διεκδικόντας τα ίδια τηλεοπτικά πρόσωπα και προγράμματα. 

Δείτε σχετικό βίντεο: