Όνειρο ήταν: Συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην τηλεθέαση;

Σκληρή αναμένεται η μάχη της απογευματινής ζώνης

Από την Κυριακή που προβλήθηκε στο MEGA το διπλό επεισόδιο της σειράς «Όνειρο ήταν» μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να σημειώσει υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Η κυπριακή σειρά, που σαν κυρίαρχο στόχο της είχε να δώσει ένα καλό lead-in στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, φαίνεται να τα έχει καταφέρει.

Τόσο το ανατρεπτικό σενάριο όσο και το πολύ καλό cast, δείχνουν να πείθουν το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε για τον απόλυτο κυρίαρχο της ζώνης 7 – 8 το απόγευμα, γιατί στα αντίπαλα στρατόπεδα Ant1 – STAR δεν έχουν βγει στον τηλεοπτικό αέρα οι σειρές «Μπρούσκο» και «Όρκος σιωπής», αντίστοιχα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα κανάλια έχουν επιλέξει για φέτος να προβάλουν πριν από τα δελτία ειδήσεων, στη ζώνη 7-8, κυπριακές σειράς, κάτι που ξεκίνησε πρώτος ο ΑΝΤ1 την περσινή χρονιά και αυτή του η επιλογή τον δικαίωσε αφού σ’ αυτή τη ζώνη βγήκε πρώτος, με διαφορά από τα αντίπαλα προγράμματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα χθες το «Όνειρο ήταν» έκανε μέσο όρο τηλεθέασης, στο γενικό κοινό 35,8% ενώ αντίστοιχα στο νεανικό- δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 33,3%

Το υψηλότερο τέταρτο για την κυπριακή σειρά σημειώθηκε στο διάστημα 19:45 – 19:59 όπου η τηλεθέαση έφτασε το 39,8% στο γενικό κοινό.

Όπως φαίνεται, φέτος θα είναι μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική χρονιά για τη συγκεκριμένη ζώνη και η μάχη θα κριθεί ανάμεσα στις κυπριακές σειρές, ενώ ενδιαφέρον θα έχει το αν θα υπάρξει ξεκάθαρος νικητής της ζώνης ή η πίττα της τηλεθέασης θα μοιραστεί.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Όνειρο ήταν…: Κερδίζει έδαφος η νέα σειρά του MEGA

Όνειρο ήταν: Δείτε την τηλεθέαση της νέας σειράς του MEGA

Όνειρο ήταν: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της σειράς;