Όλη μέρα ντέρμπι στην Nova!

Από το Μάντσεστερ στο… ΟΑΚΑ, η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της, υπόσχεται ένα μοναδικό υπερθέαμα στους συνδρομητές της.

 Την Κυριακή 9/12 όλη η μέρα είναι αφιερωμένη σε δύο κορυφαία ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. που καθηλώνουν το ποδοσφαιρικό κοινό και υπόσχονται μεγάλες… συγκινήσεις.

Ο τηλεοπτικός… μαραθώνιος της Nova ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι (15.30) με το ντέρμπι του Μάντσεστερ για το πρωτάθλημα της Premier League. Μια πόλη στα… δύο, με την πρωταθλήτρια Σίτι να θέλει τη νίκη για να βάλει… φωτιά στην μάχη του τίτλου και την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ να στοχεύει στην διατήρηση της διαφοράς στην βαθμολογία.

Η καινοτομία στον αγώνα είναι, ότι την περιγραφή θα κάνει απευθείας από το Μάντσεστερ, μέσα από το «Etihad Stadium», ο απεσταλμένος Γιάννης Καραλής, ενώ θα έχει μαζί του και έναν τυχερό συνδρομητή της Nova, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προνόμια» για συνδρομητές Forthnet/Nova και θα ακολουθήσει ανάλογη κίνηση και σε επόμενους αγώνες της Premier League.

Όταν ολοκληρωθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ, τα φώτα στρέφονται στο ελληνικό… «El Classico». Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι, που αναμένεται να έχει μεγάλες συγκινήσεις και σασπένς.

Η Nova ετοιμάζει υπερπαραγωγή (πάνω από 100 άτομα για την πλήρη κάλυψη και κάμερες HD σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου) για το ντέρμπι της Superleague και από νωρίς το απόγευμα μας βάζει στο κλίμα του αγώνα.
Από το NS1 στις 17.15 (με τη λήξη του ντέρμπι του Μάντσεστερ) θα προβληθεί η ειδική εκπομπή – αφιέρωμα με τίτλο «Τα ντέρμπι της ζωής μας» και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιώρη.

Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι η παρουσίαση όλων των ντέρμπι που έχουν πραγματοποιηθεί με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, από το 1960 (χρονιά σύστασης της Α εθνικής) μέχρι και πέρυσι. Ανά δεκαετία οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα γκολ απ’ όλους τους αγώνες και ιστορίες που προέκυψαν μέσα από τα ντέρμπι των αιωνίων.

Στις 18.00 την σκυτάλη παίρνει το pre game show, με τον Γιάννη Πάγκο, από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ με καλεσμένους τόσο από τον αθλητικό, όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στις 19.30 θα ακολουθήσει από το NS1/NS1HD η απευθείας μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη, στο ρεπορτάζ των δύο πάγκων θα είναι ο Νίκος Τζουάνη και ο Νίκος Γαβαλάς, ενώ στο ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ θα βρίσκονται οι Γιώργος Αργυρόγλου, Αποστόλης Λάμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενώ στην συνέχεια μέσω της εκπομπής «Total Superleague» θα δούμε το «τρίτο ημίχρονο» με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τον απόηχο του αγώνα και τις αντιδράσεις από τις δύο πλευρές.

Η Κυριακή 9/12 είναι αφιερωμένη στα μεγάλα ντέρμπι και η Nova υπόσχεται ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Διαβάστε ακόμα

Αυτά τα Χριστούγεννα, η μαγεία θα κρατήσει για πάντα!

Grey’s Anatomy: Πρεμιέρα 9ου κύκλου!