Όλη η αλήθεια για το σήριαλ των Καραμεροχαριτάτων με ΑΝΤ1

Διαβάστε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν.

 “Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Είμαι εδώ όπως και 70 συνάδελφοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι κάθε μέρα και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν έχω καμμία ενημέρωση από το κανάλι. Εγώ και ο Γιώργος είμαστε εκπομπή, είμαστε 70 ψυχές, αν όλα αυτά τα οποία μαθαίνω από συγγενείς και συνεργάτες διερρέουν μέσα από το ίδιο το κανάλι, είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με στεναχωρεί’” o δημοσιογράφος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο θέμα. 

Η ατμόσφαιρα στο Μαρούσι είναι πάντως τεταμαίνει και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού δεν κρύβουν πλέον τη δυσαρέσκειά τους κάνοντας λόγο για  “κακό κλίμα”. Πάντως δεν πρόκειται να παρθούν εν θερμώ απόφασεις καθώς όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά “Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μια μεμονωμένη δήλωση ή περιστατικό ούτε επισπεύδει, ούτε παγώνει αλλά και ούτε αναστέλει τις όποιες αποφάσεις του σταθμού”.

Ωστόσο ένα νέο στοιχείο που έφερε το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην σημερινή espresso ίσως και να επισπεύσει τις εξελίξεις….. Μπορεί το δίδυμο να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους για μέσο όρο τηλεθέασης στο 15 – 44 από 14% και πάνω, στόχο που μέχρι στιγμής οι Καραμεροχαριτάτοι δεν πιάνουν.

Και ενώ δημοσιεύματα και εκπομπές αφήνουν να εννοηθεί πως το δίδυμο ήδη κοιτά προς το STAR στον ANT1 δεν φαίνεται να προωθούν τη λύση για αντικατάστασή τους από κάποιο άλλο πρόσωπο μεσούσης της σεζόν. Η ιδέα να προβληθεί στο slot 10.00 – 12.00 καινούρια τουρκική σειρά και να ακολουθεί η επανάληψη μιας ελληνικής μέχρι το δελτίο ειδήσεων των 13.00 είναι κάτι που συζητείται.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι υπέρ της παραμονής του διδύμου στη θέση του μέχρι το τέλος της περιόδου. Και πιστεύουν πως η τηλεθέαση της εκπομπής τις επόμενες εβδομάδες θα ανακάμψει με τη βοήθεια των νέων προγραμμάτων που ρίχνει ο ΑΝΤ1 στην μάχη της τηλεθέασης. Η πεποίθηση των περισσότερων στελεχών του ψυχαγωγικού τομέα είναι πως “Dancing with the Stars”, “Μην το πεις στη Νύφη” και “Αληθινές Νοικοκυρές” θα πάνε καλά και θα μπορούν να “τροφοδοτήσουν” το πρωινό με ρεπορτάζ και εξελίξεις. 

Βέβαια οι όποιες εξελίξεις θα εξαρτήθουν από την πορεία των διαφημιστικών εσόδων το επόμενο διάστημα με τον Φεβρουάριο να θεωρείται μήνας – βαρόμετρο. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για το “Δέκα με Μία Μαζί” υπάρχουν ήδη κλεισμένα διαφημιστικά πακέτα που “τρέχουν” μέχρι τον Ιούνιο. Και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση Σπύρος και Γιώργος να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους εφ’ εξής, αποφεύγοντας εμπρηστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις.

Διαβάστε επίσης: Καραμεροχαριτάτοι: Δηλώσεις με νόημα και »αιχμές» κατά ΑΝΤ1
                               Η Λόη αρνήθηκε τους… Καραμεροχαριτάτους