Όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού…

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μενού;

19:00 KΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 164: Η Μαρία συντρίβεται από την απόφαση του Σταύρου να χωρίσουν. Αποφασίζει να κάνει μία μοιραία κίνηση… Η Βίκυ ρωτά τον Σταύρο πώς πήρε η Μαρία την είδηση του χωρισμού τους και αυτός της λέει προβληματισμένος ότι αντέδρασε πολύ ψύχραιμα. Η Βίκυ ανησυχεί και πηγαίνει στο σπίτι της Ζωής για να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά… Παρά τις εξηγήσεις του Δημήτρη για το δαχτυλίδι, η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να είναι απόμακρη και ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι άλλο συμβαίνει. Ο Σταύρος και η Βίκυ πάνε στο νοσοκομείο να δουν τι έχει συμβεί με τη Μαρία και τον Θόδωρο, αλλά η Ζωή ξεσπάει και τους διώχνει κακήν – κακώς. Ο Ρώσος υπόσχεται στον ανήσυχο Λαγό πως δεν θα χρειαστεί να αφήσει τη γειτονιά και τους φίλους του. Στο μεταξύ, η Χρύσα και ο 'Αρης κακολογούν τον Σταύρο στην Αλεξάνδρα και της ζητούν να τον διώξει από το κολέγιο.

22:00 Η ΜΑΓΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ – STAR

Ο Σέντρικ Μπράουν είναι ένας δυστυχής χήρος, που έχει να αντιμετωπίσει τα 7 κακομαθημένα του παιδιά, τα οποία έχουν καταφέρει να διώξουν ως τώρα 17 νταντάδες! Επιπλέον, ο άτυχος άντρας κινδυνεύει να χάσει και την οικονομική βοήθεια από την αυταρχική θεία του, η οποία τον πιέζει να ξαναπαντρευτεί.

Στη χειρότερη περίοδο της ζωής του, εισβάλλει στο σπίτι του η νταντά Μακφί, μια κακάσχημη γυναίκα, αποφασισμένη να «δαμάσει» τα 7 ζωηρά και ατίθασα παιδιά. Οι μέθοδοι που ακολουθεί δεν είναι και οι πλέον συνηθισμένες αλλά, καθώς περνάει ο καιρός, τα επτά ζιζάνια μετατρέπονται σταδιακά σε αξιολάτρευτα αγγελούδια.

Με έναν μαγικό τρόπο, κάθε φορά που συνειδητοποιούν τα λάθη τους, η νταντά γίνεται όλο και πιο όμορφη. Στο τέλος, δεν θα την έχουν πια ανάγκη, γιατί θα έχουν αποβάλλει όλες τις κακές τους συνήθειες. Τότε όμως είναι που τα παιδιά δεν θα θέλουν να τη χάσουν με τίποτα…

22:05 ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ – ΝΕΤ

Eπεισόδιο 10 (τελευταίο Α΄Κύκλου): Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Birgitte ανέλαβε την πρωθυπουργία του κράτους, και τα ποσοστά αποδοχής της είναι αρκετά χαμηλά. Η κυβέρνηση κλονίζεται συχνά από εσωτερικές διαμάχες και ο γάμος της Πρωθυπουργού περνάει κρίση. Καθώς ετοιμάζεται για έναν ακόμα χρόνο στο κοινοβούλιο αναρωτιέται τι από όλα αυτά μπορεί να διασωσει.

22:15 LAS VEGAS – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2: Ο νέος ιδιοκτήτης του Μοντεσίτο, Έϊ Τζι Κούπερ, γνωρίζεται με το προσωπικό και τους γνωστοποιεί το σύνθημά του «Όλα μπορούν να συμβούν»! Παράλληλα, η Σαμ βλέπει έναν ψυχίατρο λόγω της πρόσφατης απαγωγής της. Όμως, αντί να εκφράσει τα εσώψυχά της, κουτσομπολεύει τους συναδέλφους της!

22:20 MASTER CHEF – MEGA

Επεισόδιο 4: Ψυχραιμία, τεχνική και χειρουργική ακρίβεια είναι το κλειδί της επιτυχίας! Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αντέξουν την πίεση και να αγωνιστούν σε απανωτές δοκιμασίες… 8 από αυτούς θα κερδίσουν μια θέση στην 25άδα! Τα συναισθήματα εναλλάσσονται και όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού…
Η αναζήτηση για τους 25 κορυφαίους του MasterChef συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμα:

Όλα όσα έγιναν το 2012 σε 60’’!