Όλα τα …όπλα της Μελέτη!

Αν και πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για αλλαγή της ώρας, τελικά η Ελεονώρα Μελέτη μελετά άλλα πράγματα για την εκπομπή της, μένοντας όμως, σταθερά στην ώρα της.

Μετά την ξαφνική μετακόμιση μέσα στα μέσα της περυσινής σεζόν, που από «Πρωινή μελέτη» έγινε «Μεσημεριανή μελέτη», οι υπεύθυνοι του STAR και της εκπομπής, δεν μπόρεσαν λόγω πίεσης του χρόνου να αλλάξουν πολλά πράγματα και να προσαρμοστούν όπως ήθελαν στα νέα δεδομένα. Τώρα όμως, είχαν τον καιρό να μελετήσουν και να κάνουν αρκετές αλλαγές που θα φανούν στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής που ξεκινά επίσημα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι αλλαγές και με τι «όπλα» κατεβαίνει η Ελεονώρα Μελέτη στη μάχη της μεσημεριανής ζώνης;
Οι αλλαγές ξεκινούν από το σκηνικό που θα είναι ένα πολύ μοντέρνο σκηνικό γεμάτο γκράφιτι. Το σκηνικό φτιάχνεται κυριολεκτικά αυτές τις μέρες δια χειρός Αλέξη Μοράλες, ενός νέου, ταλαντούχου και βραβευμένου καλλιτέχνη γκράφιτι που σχεδιάζει παντού μοντέρνα σχέδια αλλά ακόμα και την Ελεονώρα σε καρικατούρα. Όσο για τη θεματολογία της εκπομπής, αυτή θα δίνει προτεραιότητα σε νεανικά θέματα, αλλά επικεντρώνοντας κυρίως σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Για το λόγο αυτό και καλεσμένοι στην εκπομπή θα είναι και γυναίκες αυτές τις ηλικίας, τηλεθεάτριες που θα έχουν να πουν κάτι που να αξίζει να το μάθει όλος ο κόσμος και που μπορεί να είναι είτε κάτι αστείο που τους έχει συμβεί, είτε κάποιο σημαντικό συμβάν της ζωής τους. Οι καλεσμένες αυτές μάλιστα δεν είναι ανάγκη να είναι μέσα στο πλατό αφού θα είναι νέες γυναίκες από όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμα και ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό. Οι συνδέσεις θα γίνονται μέσω skype και στην ενότητα αυτή, μαζί με την Ελεονώρα, στο πλατό της εκπομπής θα είναι η γνωστή και καταξιωμένη ψυχολόγος, Τένια Μακρή.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη καινούργια συνεργάτιδα της εκπομπής, αφού το δικό της ρόλο θα έχει και η Μαρία Σταματέρη. Η γνωστή δημοσιογράφος θα έχει τη δική της ενότητα στη «Μεσημεριανή μελέτη» με συνεντεύξεις επωνύμων, αλλά και ως «κολλητή φίλη» της Ελεονώρας θα αναλαμβάνει να σχολιάζουν μαζί θέματα του life style και της μόδας που γνωρίζει καλά.

Οι υπόλοιποι «μαχητές» παραμένουν ως έχουν και είναι (με αλφαβητική σειρά), οι Δήμητρα Καλφούντζου, Γιώργος Κασπίρης,Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Σπύρος Σιγούρος, ενώ στις… επάλξεις του κοντρόλ και κάνοντας παρεμβάσεις όταν και όπου χρειάζεται παραμένει ο έμπειρος αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης.

Εκτός όμως, από αυτούς, η Ελεονώρα στη μάχη της τηλεθέασης θα κατέβει παρέα με αρκετούς επώνυμους που θα τους χρησιμοποιήσει μάλιστα για να κάνει… φάρσες! Όχι σε αυτούς, αλλά με αυτούς συνεργούς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αρκετοί celebrities θα… επιστρατευθούν για να κάνουν φάρσες σε τηλεθεατές. Έτσι, αν κάποια μέρα, ανοίξετε την πόρτα σας για να παραλάβετε την πίτσα που έχετε παραγγείλει και δείτε να κάνει delivery κάποιος star, μην πείτε «καταραμένη κρίση, άλλους celebrities τους ανεβάζεις στα ψηλά και άλλους τους κάνεις delivery boy» γιατί θα κάνετε λάθος. Χαμογελάστε γιατί θα είστε στη «Μελέτη camera». Αρκετές φάρσες από αυτές μάλιστα θα γίνονται και live και ο συνεργός star, θα έχει ακουστικό για να συνεννοείται με την Ελεονώρα. Όπως βλέπετε λοιπόν, έπεσε πολλή… μελέτη το καλοκαίρι και η Ελεονώρα Μελέτη έχει έρθει αποφασισμένη να δώσει σκληρή μάχη για την τηλεθέαση στη μεσημεριανή ζώνη. Το τι θα γίνει, θα αρχίσουμε να το παρακολουθούμε από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στη μία το μεσημέρι, που θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Η Μεσημεριανή Μελέτη ετοιμάζει και δεύτερο τρέιλερ εμπνευσμένο από…την Τζένιφερ Άνιστον

Τι μας θυμίζει και αυτό το τρέιλερ της Ελεονώρας;