Όλα όσα είπε ο δικηγόρος των παιδιών που έπεσαν θύματα βιασμού από τον θετό πατέρα τους!

Τι υποστηρίζουν και οι δύο πλευρές!

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση ότι ένας 56χρονος στην Κρήτη υιοθετούσε παιδιά τα οποία τα εξωθούσε στην επαιτεία, ενώ βίαζε τις κόρες του, κάτι που όπως φαίνεται το γνώριζε και η σύζυγός του.

Ο δικηγόρος των παιδιών Νότης Ψυλάκης μίλησε στην Tatiana Live: «Το μηνιαίο επίδομα έφτανε στις 6.300 ευρώ. Αυτό του επέτρεπε να έχει έναν πολυτελή τρόπο ζωής, είχε μετατρέψει την υιοθεσία σε επάγγελμα, τα παιδιά του σε δουλοπάροικους. Είχαμε μία τέτοια καθημερινή πίεση και τα παιδιά ζούσαν κάτω από ένα κλίμα απόλυτης φοβίας και τρόμου που δεν υπήρχε περίπτωση να διανοηθούν να σηκώσουν κεφάλι. Ο ένας γιος ανοίγοντας την πόρτα της καμπίνας είδε τον πατέρα του να έχει σεξουαλική περίπτυξη με την αδελφή του. Αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε. Για το ένα κορίτσι, η κατηγορία που αποδόθηκε ήταν του βιασμού και για το άλλο ήταν κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 19 χρόνια και εφτά μήνες κάθειρξη, ενώ η σύζυγός του σε ένα χρόνο».

Από την άλλη, ο δικηγόρος του πατέρα και της μητέρας, Θωμάς Λεχωβίτης, τόνισε ότι η θέση των εντολέων του είναι πως είναι αθώοι και πρόκειται για στημένη κατηγορία.