ΟΛΑ είναι θέμα …Prestige

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 151: Η Κρίστη λέει στο κολέγιο για τον ξυλοδαρμό της Νάνσυ και ο Γρηγόρης παριστάνει τον έκπληκτο. Ο Σταύρος παραδέχεται στον Ρώσο πως τον πονάει η απόφαση της Φαίης να φύγει από την Αθήνα. Στο μεταξύ, η Φαίη λέει στον ‘Αρη πως αποφάσισε να γυρίσει οριστικά στη Θεσσαλονίκη. Ο ‘Αρης αντιδρά με θυμό και προσπαθεί να τη μεταπείσει. Ο Σταύρος εντοπίζει τη Λυγερή, τη συμμαθήτρια της Βίκυς από τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και ζητάει τη βοήθειά της. Παρά την προθυμία της όμως, δεν διαφωτίζεται ιδιαίτερα από τις πληροφορίες της. Η ‘Αννα πηγαίνει στο πάρκο να συναντήσει τον Μπίλυ και τον βρίσκει αρκετά αλλαγμένο. Προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος επιμένει πως θέλει να βοηθήσει την ανιψιά του και εξαφανίζεται απροσδόκητα. Η Βίκυ και ο Δημήτρης χαίρονται τον έρωτά τους στην εκδρομή τους.

21:00 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ – ALPHA

Η Άννα Μπρέιντι είναι μια γοητευτική διακοσμήτρια, που εκτός από το να ανακαινίζει σπίτια, σκέφτεται να κάνει το ίδιο και στη προσωπική της ζωή. Έπειτα από μια μακρόχρονη σχέση, που δεν βλέπει να την οδηγεί τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας, αποφασίζει να χωρίσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Θα ακολουθήσει ένα αρχαίο ιρλανδικό έθιμο, που θέλει κάθε πρόταση γάμου από μια γυναίκα σε έναν άντρα στις 29 Φεβρουαρίου κάθε δίσεκτου έτους να είναι μια επιτυχημένη πρόταση. Στο στόχαστρο θα βρεθεί ο καρδιολόγος φίλος της Τζέρεμι, που θα τον ακολουθήσει από τη Βοστόνη στο Δουβλίνο για να… ζητήσει το χέρι του. Η τύχη όμως δε φαίνεται να είναι με το μέρος της, αφού κάποια προβλήματα με τις αεροπορικές εταιρίες την αναγκάζουν να πάει στην άλλη πλευρά της Ιρλανδίας. Μη ξέροντας τι να κάνει, θα ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιότροπου σεφ, του Ντέκλαν, για να την οδηγήσει στο Δουβλίνο. Όμως οι τσακωμοί, η ένταση και οι παρεξηγήσεις τούς επιφυλάσσουν έναν άλλο –πιο ροζ- προορισμό…

22:00 THE PRESTIGE – STAR

Λονδίνο, τέλη 19ου αιώνα. Ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο αποτελείται από τρία μέρη. Πρώτο είναι η «Υπόσχεση»: ο ταχυδακτυλουργός επιδεικνύει στο κοινό κάτι απλό και συνηθισμένο. Δεύτερο, η «Ανατροπή»: ο ταχυδακτυλουργός επεμβαίνει με τις «εξαιρετικές» δυνάμεις του και μετατρέπει αυτό το απλό σε κάτι ασυνήθιστο. Και ενώ το κοινό πασχίζει να ανακαλύψει το μυστικό, ο ταχυδακτυλουργός περνά αμέσως στο τρίτο μέρος. Πρόκειται για την «Αυταπάτη», όπου τότε φροντίζει να επαναφέρει την κατάσταση στην αρχική της μορφή, να επανέλθει από το «κόλπο» στο status quo. Αρχικά το κοινό μένει άφωνο όμως αμέσως μετά ο ταχυδακτυλουργός εισπράττει την ικανοποίηση που δικαιούται από τα δυνατά χειροκροτήματα.

Ο Ρόμπερτ Άνγκιερ είναι ο «Μεγάλος Δαντόν». Ο Άλφρεντ Μπόρντεν είναι ο περίφημος «Δάσκαλος». Δύο διάσημοι ταχυδακτυλουργοί, στο Λονδίνο της δύσης του 19ου αιώνα, πρώην βοηθοί του μεγάλου δασκάλου τους Κάτερ και παλιοί φίλοι. Μια βαθιά φιλία που έληξε άδοξα όταν η Τζούλια, σύζυγος του Άνγκιερ, βρήκε φρικτό θάνατο κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης ενός κόλπου. Ο Άνγκιερ θα χρεώσει αυτό το τραγικό συμβάν στον Μπόρντεν, εκείνος θα αρνηθεί να αναλάβει την ευθύνη και οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά.

Το άσβεστο μίσος που θρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι αυτό που θα καθορίσει το μέλλον τους και την πορεία των πραγμάτων. Ο Μπόρντεν δεν χάνει ευκαιρία να γελοιοποιεί τον Άνγκιερ, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον τελευταίο. Το παιχνίδι παίζεται βρώμικα, οι εμμονές, η εξαπάτηση και η ζήλια κυριαρχούν στο προσκήνιο ενώ κανένας δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Μια μονομαχία μέχρις εσχάτων, που θα παρασύρει στη δίνη της όχι μόνο τους δύο αντιπάλους, αλλά και τους κοντινούς τους ανθρώπους.

22:00 GREY’S ANATOMY – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23: Migration- Η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει για τους γιατρούς. Τώρα ότι απόφαση κι αν πάρουν, θα είναι καθοριστική για το μέλλον τους. Ο Μπεν οργανώνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τη Μπέιλι. Ο Μαρκ λέει στον Ντέρεκ ότι είναι διχασμένος ανάμεσα τη Λέξι και την Τζούλια, ενώ ένα περίεργο περιστατικό καταφθάνει στα επείγοντα…

22:05 DOWNTON ABBEY – NET

Eπεισόδιο 6: Νοέμβριος 1918:Ο Robert γράφει στον πατέρα του παιδιού της Ethel για να μάθει αν σκοτώθηκε στον πόλεμο.Καθώς η ανακωχή αναγγέλλεται,ένας Καναδός στρατιώτης, ο οποίος έχει υποστεί τρομερά εγκαύματα, δηλώνει ότι είναι ο Πάτρικ, ο κληρονόμος του Downton, ο οποίος θεωρούνταν νεκρός. Μόνο η Edith τον πιστεύει και φεύγοντας, της αφήνει ένα γράμμα καθώς η ταυτότητά του δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί. Ο Καρλάισλ σκέφτεται να αγοράσει ένα σπίτι κοντά στο Downton και προτείνει στον Carson να δουλέψει ως μπάτλερ του.

24:00 ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ – ΑΝΤ1

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00, έρχονται ξανά στην τηλεόραση απίθανα videos, λαμπεροί καλεσμένοι, sexy παρουσίες, κορυφαίο χιούμορ, μεγάλες αποκαλύψεις, σπαρταριστό γέλιο και φυσικά ο ένας και μοναδικός Θέμος Αναστασιάδης. Μαζί του, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού. 

Διαβάστε ακόμα:

Σήμερα ο τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την καταπολέμηση της φτώχειας