Οι Top πορνοστάρ του πλανήτη ετοιμάζουν τη ροζ εκδοχή του «Top Gun»

Δείτε φωτογραφίες από την ταινία

Η νέα ταινία των στούντιο Digital Playground (DP) «Top Guns»υπόσχεται να «σας ανεβάσει στα ουράνια» με τις σέξι πρωταγωνίστριές της, όλες μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου ενηλίκων.

Πρωταγωνίστρια στην ταινία που εμπνεύεται στιλιστικά από τo «Top Gun» του 1986, δεν είναι άλλη από την Riley Steele που πριν λίγο καιρό συνεργάστηκε με την Kelly Brook σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Στην ταινία που υπόσχεται να δώσει άλλη διάσταση στην έννοια του πιλοτηρίου, η Riley με την συμπρωταγωνίστριά της Jesse Jane είναι οι καλυτερες πιλότοι στην πολεμική αεροπορία γνωστή κινηματογραφικά ως «Air Force».

Κατά την…πλοκή της ταινίας θα έχουν …καλά ξεμπερδέματα με τα κορίτσια του ναυτικού με τα οποία υπάρχει κόντρα, ενώ θα πρέπει να αποδειχθούν ανώτερες των «σκληρών» αγοριών της υπηρεσίας τους.

Οι δημιουργοί της «ροζ» ταινίας ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή των στούντιό τους και αναμένουν να έχει ανάλογη επιτυχία με εκείνη που είχαν με την προηγούμενη παραγωγή τους «Pirates II: Stagnetti’s Revenge» που είναι εμπνευσμένη από τους «Πειρατές της Καραΐβικής».

Ο σκηνοθέτης άλλωστε και ιδρυτής της DP υπόσχεται ότι αυτή η ταινία τα έχει όλα, δράση, λάγνα κορίτσια και σκηνές άγριου σεξ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου αλλά αν ανυπομονείται το τρέιλερ της κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Πάρτε μία γεύση από την ταινία στις φωτογραφίες που ακολουθούν: