Οι τηλεθεατές προτίμησαν Το Πρωινό τον Μάιο

Δείτε την τηλεθέαση που σημείωσε...

 Η καλή μέρα από Το Πρωινό φαίνεται… και το ίδιο ισχύει τελικά και για τον καλό μήνα. Οι τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως προτιμούν να απολαμβάνουν Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 και η προτίμησή τους παρέμεινε σταθερή και το Μάιο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με τη super ομάδα τους, μας προσέφεραν και πάλι θετική ενέργεια, κεφάτη παρέα και την πιο ανεβασμένη διάθεση, κατακτώντας για μια ακόμη φορά την κορυφή της Πρωινής Ζώνης!

Πιο συγκεκριμένα, το Μάιο το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε Το Πρωινό σε ποσοστό 31,3%. Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν οι άντρες 25-24 που επέλεξαν Το Πρωινό σε ποσοστό 49,6%. Στο σύνολο του κοινού ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά απέσπασαν 34,7%, ενώ οι γυναίκες 15-24 έφτασαν το 34,6%.

Το Πρωινό τερμάτισε πρώτο στη Ζώνη μετάδοσής του στην πλειοψηφία των κοινών το Μάιο, με τους 15-44 να του δίνουν προβάδισμα 7,9 μονάδων. Στο σύνολο του κοινού η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 11 μονάδες και στους άνδρες 25-44 η διαφορά ξεπέρασε τις 18 μονάδες!

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Τράβηξε σαν μαγνήτης την τηλεθέαση της Τρίτης