Οι τηλεθεατές γυρνούν την πλάτη στις παραδοσιακές τηλεοπτικές «συνταγές»

Διαβάστε ποια εναλλακτικά προγράμματα κερδίζουν στην κούρσα της τηλεθέασης

και είδε την τηλεθέαση να εκτοξεύεται!
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι χθες, το «Κάτι Ψήνεται» πέρασε τα δελτία του ΑΝΤ1  και του ALTER και τερμάτισε στην κούρσα της τηλεθέασης με ποσοστό 20% , με μικρή διαφορά δηλαδή από το δελτίο του MEGA που ήρθε πρώτο με 23,2%.

Τώρα, η νέα έκπληξη στο τηλεοπτικό τοπίο, έρχεται από το STAR. Την ώρα που MEGA, ANT1 και ALPHA παίζουν πρωινάδικα, το STAR αποφάσισε να βάλει τη μεξικάνικη σειρα «Μαρία Άγγελέ μου» και… βγήκε κερδισμένο!

Ενδεικτικά, χθες η σειρά κέρδισε το 14,7% των τηλεθεατών, περνώντας μπροστά τόσο από τους Καραμερο-Χαριτάτους (11,9%) όσο και από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (10,6%)!

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω; Ότι αν μη τι άλλο, ο κόσμος κουράστηκε από τις παραδοσιακές τηλεοπτικές συνταγές και ανταποκρίνεται αμέσως όταν ένα κανάλι έχει να προτείνει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα.

Θυμηθείτε ότι το ίδιο έγινε πέρσι με τους Καραμεροχαριτάτους, που κέρδισαν αμέσως τις τηλεθεάσεις με το εναλλακτικό πρωινό τους.
Αντίστοιχη όμως, είναι η ανταπόκριση των τηλεθεατών και στο φετινό ΠΡΩΙΝΟ MOU με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, που παρουσιάζουν την πιο «φρέσκια» εκδοχή, πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής…